Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de kazanan çıkmadı!

İzmir'de kazanan çıkmadı!

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında Altay, konuk ettiği Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı.

  • Ege Postası
  • 06.11.2022 - 00:31

Spor Toto 1. Lig'de Altay ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik skorla berabere sonuçlandı.

Konuk ekip, 65. dakikada Mustafa'nın golüyle öne geçti. Ev sahibi, 83'te Marco Paixao ile eşitliği yakaladı.

Bu sonuçla Altay puanını 12'ye çıkarırken, Bandırmaspor ise haftayı 15 puanda tamamladı.

Altay gelecek hafta İzmir derbisinde Altınordu'ya konuk olacak. Bandırmaspor ise evinde Manisa FK ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

9. dakikada Bandırmaspor ceza sahası içinde oluşan karambolda topu önünde bulan Fatih Kurucuk, yerden attığı şutta golü buldu. Ancak yapılan VAR incelemesi sonrasında hakem, gol öncesinde Dembele’nin topa elle müdahale ettiğini tespit ederek golü iptal etti.

39. dakikada sağ kanattan gelişen Altay atağında Salih’in kale önüne çevirdiği topa Zeki Yıldırım vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan döndü. Pozisyonun devamında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Arda Gezer’in şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

65. dakikada orta alandan gelişen Bandırmaspor atağında, Oğuz Kaan Güçtekin’in pasıyla topla buluşan Mustafa Saymak’ın kaleyi cepheden gören bir noktadan attığı şutta savunmaya çarpan top ağlarla buluştu. 0-1

83. dakikada sağ kanattan yüklenen Altay’da Eren Erdoğan’ın arka direğe yaptığı ortaya yükselen Marco Paixao, kafa vuruşuyla kaleciyi avlayarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1

Altay: 1 - Beyçimento Bandırmaspor: 1

Stat: Alsancak Mustafa Denizli

Hakemler: Mehmet Türkmen, Hasan Hüseyin Tetik, Ferdi Karadoruk,

Altay: Ozan Evrim Özenç, Naderi (Dk.88 Özgür Özkaya), Björkander, Eren Erdoğan, Zeki Yıldırım, Tolga Ünlü (Dk.88 Mehmet Gürbüz), Salih Sarıkaya, Paixao, Arda Gezer (Dk.73 Yusuf Tekin), Efe Sarıkaya, İbrahim Öztürk (Dk 61 Kutay Yokuşlu),

Bandırmaspor: Gkelios, Fatih Kurucuk, Mulumba (Dk.46 Levent Ayçiçek), Sedat Şahintürk (Dk.88 Tshıbangu), Mustafa Saymak, Koutroumpis, Okan Alkan (Dk.88 Alpay Koldaş), Dembele (Dk.80 Atabey Çiçek), Caner Cavlun, Mehmet Özcan, Emir Şenocak (Dk.46 Oğuz Kağan Güçtekin)

Goller: Dk.65 Mustafa Saymak (Beyçimento Bandırmaspor), Dk.83 Paixao (Altay)

Sarı kartlar: Dk.44 Zeki Yıldırım, Dk.44 İbrahim Öztürk (Altay), Dk.44 Mulumba, Dk.70 Gkelios, Dk.90 Tshibangu, Dk.90+2 Alpay Koldaş (Beyçimento Bandırmaspor)

Sinan Kaloğlu: “Pes etmeyen bir takımız”

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 1-1 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada pes etmeyen bir takım olduklarını belirterek, “Takımın 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmemesi beni sevindirdi” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, değerlendirmelerde bulundu. Sinan Kaloğlu, “Takımımız ve Bandırmaspor’u tebrik ediyorum. İyi bir mücadele vardı. Kazanabilirdik ama neticesinde bugün yenilmedik. Haftalardır üçüncü bölge oyunlarını çalışıyoruz. Kale önündeki son vuruşları geliştirmemiz gerekiyor. Takımın 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmemesi beni sevindirdi. Pes etmeyen bir takımız. Kolay kolay yenilen bir takım değiliz. Ligin en çok koşan ve mücadele eden takımıyız. Bunu bir kez daha bugün gösterdik. Daha iyi olmaya devam edeceğiz. Kolay değildi, 1 puan 1 puandır. Bizi desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Takımıma ayrıca teşekkür ediyorum. Hepsi bizim gurur kaynağımız. İnşallah önümüzdeki hafta 3 puanla devam edeceğiz“ dedi.

Kaloğlu, maçın 62. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İbrahim Öztürk’ün bileğinde ağrısının bulunduğunu ve yarın çekilecek MR sonrasında durumunun netlik kazanacağını söyledi.

Mustafa Gürsel: “Berabere kaldığımız için üzgünüz”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada kazanmaya oynadıklarını ancak berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Gürsel, “Her maçta olduğu gibi kazanmaya oynadık. Berabere kaldığımız için üzgünüz. 1-0’ı yakaladık, üstüne bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik oyuncularımın da öz güveni daha da yerine gelecekti. Çünkü berabere kalmanın getirdiği bir tedirginlik var üstlerinde. Biz kaybeden bir takım değiliz, sadece fazla berabere kaldık. Bunu kazanan tarafa çevirmemiz lazım. Bu haftalarda ligde mücadele düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Ofansif anlamda daha iyi işler yapmamız lazım. İnşallah en kısa sürede bunu telafi edeceğiz“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.