Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de atılan her gol bir fidan olacak

İzmir'de atılan her gol bir fidan olacak

Sutopu Büyük Kadınlar Türkiye Kupası başladı. İzmir Büyükşehir Belediyespor, ev sahipliğini yaptığı Sutopu Büyük Kadınlar Türkiye Kupası’nda atılan her gol için bir fidan dikecek.

  • Ege Postası
  • 05.08.2021 - 17:03

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken İzmir Büyükşehir Belediyespor, ev sahipliğini yaptığı Sutopu Büyük Kadınlar Türkiye Kupası’nda atılan her gol için bir fidan dikme kararı aldı. Kültürpark Celal Atik Spor Salonu içerisinde yenilenip standartlara uygun hale getirilen havuzda başlayan kupa serisinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra, Adana Kurtuluş, ODTÜ ve Yeşilyurt ekipleri yer alıyor. İzmir Büyükşehir Belediyespor, toplam 10 maçın oynanacağı Türkiye Kupası’nda atılan her gol için bir fidan bağışı yapacak. Türkiye Kupası, cumartesi günü sona erecek.

Kulüp Başkanı Ersan Odaman, 2019 yılında İzmir’de yaşanan orman yangını sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer öncülüğünde başlatılan Ormanİzmir kampanyasının örnek bir dayanışma göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Ormanlarımızın yeniden yeşermesi için herkese büyük sorumluluk düşüyor. Kulübümüz, Türkiye Kupası’nda atılan her gol için bir fidan dikerek bu yönde bir adım atıyor” dedi.

İLK SONUÇLARI

Celal Atik Yüzme Havuzu'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Yeşilyurt ve Adana Kurtuluş takımlarının mücadele ettiği organizasyonun ilk gününde gündüz seansında ODTÜ, Adana Kurtuluş'u 17-4, İzmir Büyükşehir Belediyespor ise Yeşilyurt'u 31-1 yendi.

Organizasyonda akşam seansında Adana Kurtuluş-Yeşilyurt ve ODTÜ-İzmir Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak.

Daha önce kupa mücadelesine katılacağı açıklanan Nevşehir ve Kayseri Elit takımlarının yer almadığı organizasyon, 7 Ağustos Cumartesi günkü final müsabakasıyla sona erecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.