Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe’de yeni transferlerin lisansları çıktı

Göztepe’de yeni transferlerin lisansları çıktı

Göztepe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Tannane, Moubandje ve Kenan Piric’in lisansları çıktı. Öte yandan Göztepe, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yarın konuk olacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

  • Ege Postası
  • 13.01.2022 - 11:55

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıya 4-0’lık Antalyaspor galibiyetiyle birlikte büyük bir moralle başlayan Göztepe, devre arasında kadrosunu şu ana kadar 3 oyuncuyla güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar, ilk olarak Boşnak kaleci Kenan Piric’i, ardından Faslı orta saha oyuncusu Ousmane Tannane’yi ve son olarak da İsviçreli sol bek François Moubandje’yi kadrosuna katmıştı. Resmi transfer döneminin 12 Ocak’ta başlaması sebebiyle 3 oyuncu da lisansları olmaması sebebiyle Antalyaspor karşılaşmasında forma giyememişti. Dün başlayan resmi transfer dönemiyle beraber 3 oyuncunun da lisans işlemleri tamamlandı.

Yeni transferler, yarın deplasmanda oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasında maç kadrosundaki yerlerini alabilecek.

Göztepe’de Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Göztepe, yarın saat 20.00’de Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Göztepe, bu sabah saatlerinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Nestor El Maestro ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması yapan futbolcular, ikinci bölümde ise şut çalışması gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı kafile, bugün öğle saatlerinde Gaziemir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Malatya’ya hareket etti. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.