Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8475
%0.33
Altın 2.503,520
%0.77
Bist-100 9.682,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe’de Ünal Karaman’la gelen değişim!

Göztepe’de Ünal Karaman’la gelen değişim!

Süper Lig'de son haftaların formda takımı Göztepe, teknik direktör Ünal Karaman'ın göreve gelmesiyle büyük bir değişim yaşadı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2021 - 14:02

Spor Toto Süper Lig’de Gürsel Aksel Stadı’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u da 3-1 yenerek son 5 maçında 13’üncü puanını toplayan Göztepe’de Teknik Direktör Ünal Karaman, fark yaratmaya başladı.

İlhan Palut’un vedasının ardından sarı-kırmızılı ekibin başına 21’inci haftadan itibaren geçen Karaman ilk 4 maçında hayal kırıklığına uğradı. Beşiktaş, Yukatel Denizlispor ve Gaziantep FK karşılaşmalarını kaybeden Ünal Karaman yönetimindeki Göz-Göz, sadece Yeni Malatyaspor’la berabere kalabildi. Geldiği ilk haftalarda başarısız sonuçlara imza atan deneyimli teknik adam eleştirilere maruz kalsa da takımı toplamayı başardı.

Oyuncuları ve camiayı yakından tanımaya başlayan Ünal Karaman, 25’inci haftada iç sahada oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla ateşi yaktı. O müsabakadan 2-1 galip ayrılan İzmir ekibi, ertesi hafta Ülker Stadı’nda Fenerbahçe’yi, daha sonra Gürsel Aksel’de Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti.

Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, BB Erzurumspor galibiyetiyle iyice rahatladı. Göztepe, Ünal Karaman’la çıktığı 9 maçta 12 gol atarken, ağlarında 11 gol gördü. Kadro istikrarını da yakalayan Ünal Karaman, hem camiaya hem de taraftara gelecek adına umut vermeyi başardı.

Mehmet Sepil’in çifte mutluluğu

Disiplinli yapısıyla tanınan 54 yaşındaki teknik adam, alınan başarılı sonuçların kendilerini yavaşlatmayacağını ve asla rehavete kapılmayacaklarını söyledi. Ciddiyetle bu sezonun kalan maçlarına hazırlanacaklarını ifade eden Karaman, “Puan durumunda rahat gözüksek de daha fazla çalışacağız. Eksik gördüğümüz yönlerimizi geliştireceğiz. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Takımdaki arkadaşlık başarıyı getiriyor. Her karşılaşma bizim adımıza çok önemli” yorumunu yaptı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de Erzurumspor galibiyetiyle çifte mutluluk yaşadı. 8 Mart’ta dünyaya gelen Sepil’e Göztepeli futbolcular 66’ncı yaş gününde galibiyet armağan etti.

Göztepe, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 30. haftasında 14 Mart Pazar günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde dün ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran sarı-kırmızılı ekip, MKE Ankaragücü maçı için ilk çalışmasını Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmanda dünkü müsabakada uzun süre forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından dar alanda oyun çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Yarını izinli geçirecek sarı-kırmızılı oyuncular, hazırlıklarına 11 Mart Perşembe günü devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.