Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe zafere inanıyor

Göztepe zafere inanıyor

Süper Lig'de ilk 3 haftada Antalyaspor ve Beşiktaş'a yenilip, Yukatel Denizlispor'la berabere kalan düşme hattındaki Göztepe, pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için galibiyet yemini etti.

  • Ege Postası
  • 13.09.2019 - 13:00

Sezona çok kötü başlayıp gol dahi atamayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Tamer Tuna, milli arada takımı en iyi şekilde karşılaşmaya hazırlarken, Başkan Mehmet Sepil de futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmadı. Sürekli Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde yöneticilerle idmanları takip eden Sepil'in hem teknik ekibe hem de oyunculara moral aşıladığı vurgulandı.

İKİ EKSİK BULUNUYOR

Bu süreçte Mossoro, Napoleoni ve Atınç'ı transfer eden Göztepe'de tüm oyuncuların idman eksikliklerini kapattığı vurgulandı. Yeni futbolcuların gelmesiyle oyun sistemini belirleyen Tamer Tuna'nın da sürekli motivasyon toplantıları gerçekleştirdiği ifade edildi. Ligde 3 müsabakada 7 puan toplayan Çaykur Rizespor'u yenecek güçte olduklarını futbolcularına ileten genç teknik adamın, "Taraftarımızı yeterince üzdük. Artık yeni bir döneme giriyoruz. Sizin yeteneğinize de kalitenize de güvenim tam. Elbette kolay maça çıkmayacağız. Ancak kimse mağlup edilemez değildir. Sizlere inancım sonsuz" gibi cümleler kurduğu kaydedildi. Göztepe'de Çaykur Rizespor sınavı öncesi golcü Jerome ve stoper Reis'in sakatlıkları sürüyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Süper Lig'de 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Göztepe, İzmir'deki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, son bölümde taktiksel organizasyonlar üzerinde durdu.

Cameron Jerome'un bir süre takımla çalıştığı antrenmanda sakatlıkları bulunan Wallace Reis ve Hakan Çinemre yer almadı.

Bu antrenmanla İzmir'deki hazırlıklarını tamamlayan Göztepeli futbolcular, yarın sabah Rize'ye hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, son çalışmasını burada gerçekleştirecek.

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.