Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Trabzonspor'u konuk edecek

Göztepe Trabzonspor'u konuk edecek

Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak maçla beraber Göztepe ile Trabzonspor 26. lig randevusuna çıkacak. İstatistiklerde Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Trabzonspor maçı öncesinde Marko Mihojevic'in sakatlığı bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 27.04.2021 - 10:10

Süper Lig'in 38. haftasında Göztepe ile Trabzonspor yarın İzmir'de karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Ligde geçen haftayı maç yapmadan geçen Göztepe, 47 puanla 10. sırada yer alıyor. Trabzonspor ise 63 puanla 4. sırada yer alıyor.

İzmir temsilcisi ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

Trabzonspor istatistiklerde üstün

Göztepe ile Trabzonspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 25 maçta Göztepe 5, Trabzonspor 11 galibiyet alırken 9 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Göztepe 19 gol sevinci yaşarken, Trabzonspor 36 kez fileleri havalandırdı.

İki takım İzmir'de ise 12 kez karşı karşıya geldi. Göztepe bu maçlarda 2 kez rakibini mağlup ederken, 4 maçtan yenilgiyle ayrıldı. İzmir'de oynanan 6 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Göztepe sahasındaki maçlarda 12 kez gol atma başarısı gösterirken, Trabzonspor 16 kez gol sevinci yaşadı.

Yarın oynanacak maç öncesinde Göztepe'de cezalı oyuncu bulunmazken, geçtiğimiz günlerde ayak bileğinden ameliyat olan Marko Mihojevic maç kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda Murat Paluli, Cherif Ndiaye ve Kaleci İrfancan Eğribayat sarı kart sınırında yer alıyor.

Ligin ilk devresinde Göztepe rakibine 1-0 mağlup olmuştu. 

Göztepe, Trabzonspor maçına hazır

Yarın Trabzonspor'u konuk edecek Göztepe, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Göztepe'de sakatlığı bulunan Marko Mihojevic, antrenmanda yer almadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.