Dolar 32,5382
%0.28
Euro 34,8893
%0.48
Altın 2.489,310
%1.1
Bist-100 9.586,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe evinde kayıp! Konuk ettiği Hatayspor'a mağlup oldu

Göztepe evinde kayıp! Konuk ettiği Hatayspor'a mağlup oldu

Göztepe, Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor'a sahasında 2-0 mağlup oldu. Hatay'ın gollerini Mame Diouf atarken Göztepe'de Beykan kırmızı kart gördü.

  • Ege Postası
  • 22.09.2021 - 22:10

Göztepe ile Hatayspor Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaştı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa düdük çaldı. Zorlu mücadeleyi 2-0 kazanan konuk ekip 3 puanın sahibi oldu. 

Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 35 ve 78. dakikalarda Mame Diouf kaydetti.

 Ev sahibi ekipte 62. dakikada oyuna giren Beykan Şimşek, 75. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ligde üst üste 4. galibiyetini alan Hatayspor, puanını 13'e yükseltti. Göztepe ise 5 puanda kaldı.

7. haftada Hatayspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Göztepe ise deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak.

Öte yandan, maçın son dakikalarına doğru Gürsel Aksel Stadyumu'nun çevresinde bulunan bir binanın çatısında çıkan yangın nedeniyle stadyumun içerisini dumanlar kapladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın 7. dakikasında El Kaabi'nin sol kanattan yaptığı ortada Diouf'un kaleye göndermek istediği topu, kaleci İrfan Can uzaklaştırdı.

23. dakikada sol kanattan Cherif Ndiaye'nin yaptığı ortada ceza sahası içindeki Yalçın'ın, Burak'a rağmen yaptığı vuruşta, kaleci Munir topu kornere gönderdi.

30. dakikada sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içindeki Diouf'un, iki savunma oyuncusuna rağmen yaptığı kafa vuruşunda, top direkten oyun alanına döndü.

35. dakikada Atakaş Hatayspor öne geçti. Ribeiro'nun kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içindeki Burak'ın kafayla aktardığı topu Diouf, kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu: 1-0.

45+1. dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında Cherif Ndiaye ile paslaşan Halil Akbunar sağ çapraz pozisyonda yaptığı vuruşta, top kaleci Munir'in müdahalesiyle kornere çıktı.

İKİNCİ YARI

53. dakikada sol kanattan Obinna'nın yaptığı ortada ceza sahası içindeki Cherif Ndiaye'den önce araya giren savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.

73. dakikada Berkan Emir'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, kaleye paralel giden topa kimse dokunamadı.

74. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'ye yaptığı faulün ardından sarı kartla cezalandırılan Beykan Şimşek'in yaptığı faulü VAR'dan gelen uyarı üzerine tekrar izleyen hakem Suat Arslanboğa, Beykan Şimşek'i kırmızı kartla cezalandırdı.

Atakaş Hatayspor 78. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan Lobjanidze'nin yaptığı ortada sağ çapraz pozisyonda topla buluşan Diouf'un yaptığı vuruşta, kaleci İrfan Can'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Ali Tuna

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Yalçın Kayan (Dk. 62 Beykan Şimşek), Obinna, Soner Aydoğdu (Dk. 79 Tijanic), Lourency (Dk. 79 Jahovic), Halil Akbunar, Cherif Ndiaye (Dk. 90 Brown Ideye)

Atakaş Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 85 Burak Can Çamoğlu), Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Lobjanidze (Dk. 85 Louis), Sackey (Dk. 26 Boudjemaa), Ribeiro, El Kaabi (Dk. 80 Kamara), Traore (Dk. 80 Emre Çolak), Diouf

Goller: Dk. 35 ve 78 Diouf (Atakaş Hatayspor)

Kırmızı kart: Dk. 75 Beykan Şimşek (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 29 Adekugbe, Dk. 45 3 Burak Öksüz, Dk. 55 Diouf (Atakaş Hatayspor), Dk. 34 Arslanagic, Dk. 55 Berkan Emir (Göztepe)

Nestor El Maestro: "Hatalarımızı analiz edeceğiz"

Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro, hatalarını analiz ederek çalışacaklarını söyledi.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, evlerinde kaybettikleri maçın ardından söylenecek çok şeyin olmadığını söyledi. Hatalarını analiz ederek çalışacaklarını kaydeden El Maestro, "Bugün kötü bir oyun ortaya koymadık. 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakalamak adına çok fazla pozisyon ürettik ama bunları değerlendiremedik. Son topları gerektiği gibi sonuçlandıramadık. Bizim için üzücü maçtı ama müsabakalar çok sıkışık. Yeni gelen bir hoca olarak neredeyse hiç antrenman yapma fırsatı olmadan maçları oynuyoruz. Önümüzdeki süreçte yine elimizden geleni en iyisini yaparak bu kısa süreçte en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ömer Erdoğan: "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz"

Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, müsabakadan sonra katıldığı basın toplantısında, önemli bir deplasmanda 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Göztepe'ye göre 2 gün daha az dinlenerek maça çıktıklarını aktaran Erdoğan, "Oyuncularımıza analizlerle rakibimizi anlatmaya, oynattırmak istediğimiz oyunu anlatmaya çalıştık. İlk dakikalardan itibaren yüksek konsantrasyonla mücadele ettik. Göztepe zaman zaman baskılı oynadı ama iyi savunma yaparak gol yemedik. Gol bulduktan sonra daha çok alan bulacağımızı biliyorduk. 2 gol bulduk, başka pozisyonlara da girdik. Bunun sevincini yaşayacağız ve pazar günkü Fenerbahçe maçı hazırlıklarımıza başlayacağız. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu galibiyeti seyircimize armağan etmek istiyorum. Herkesi pazar günü stada bekliyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.