Dolar 32,5520
%0.02
Euro 34,8913
%0.07
Altın 2.429,190
%-0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe evinde kayıp!

Göztepe evinde kayıp!

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Haftanın kapanış karşılaşmasında Göztepe evinde Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu.

  • Ege Postası
  • 26.12.2022 - 22:11

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasının kapanış mücadelesinde Göztepe evinde Bodrumspor ile karşı karşıya geldi.

Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Bodrumspor Erdem Çetinkaya'nin 6. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Ligde iki maç sonra kaybeden Göztepe 24 puanda kalırken zirve yarışının içinde olan Bodrumspor bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti. 

Bodrumspor, ikinci yarının ilk haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak. Göztepe ise sahasında Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Öte yandan Göztepe'nin cezası nedeniyle ev sahibi ekip taraftarları müsabakayı takip edemedi.

Maçtan dakikalar

6. dakikada Üzeyir’in uzun pasında ceza sahasında topla buluşan Erdem meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

25. dakikada Tarık’ın sağdan ortasında iyi yükselen Kvasina’nın kafa vuruşunda kaleci Sousa topu çeldi. Dönen topu önünde bulan Yunus Emre’nin vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

59. dakikada soldan açılan ortada kafalardan seken top arka direkte Tarık’ın önünde kaldı. Sağ çaprazdan topu kaleye gönderen Tarık’ın şutu az farkla auta gitti.

78. dakikada Yasin’in ortasında Kvasina, arka direkte topla buluştu. Kvasina’nın şutu savunmaya çarparak kornere gitti.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Cem Özbay, Anıl Usta

Göztepe: Ekrem Kılıçarslan, Arslanagic, Atınç Nukan, Mihojevic (Dk. 46 Lukas Erhan Gottwalt), Tarık Çamdal (Dk. 70 Atanga), Palmer (Dk 83 Mamah), Yalçın Kayan (Dk. 83 Ali Akman), Yunus Emre Gedik, Yasin Öztekin, Tijanic, Kvasina

Bodrumspor: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Ali Aytemur, Cenk Şen (Dk. 49 Recep Aydın), İmeri, Erkan Değişmez, Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 83 Süleyman Güneş), Erdem Çetinkaya, Celal Dumanlı

Gol: Dk. 6 Erdem Çetinkaya (Bodrumspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Onur Akbay (Bodrumspor), Dk. 90+8 Arda Özçimen (Yedek kulübesinde), Atınç Nukan (Maç bitiminde) (Göztepe)

Şakir Özkayımoğlu: “Göztepe’nin hakkını her yerde ararım”

Maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, 2 pozisyonda kendilerine penaltı verilmediğini savunarak, “Koray Gençerler VAR hakemisin, yıllardır hakemlik yapıyorsun ama bu penaltılar nasıl verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkını her yerde ararım ben” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, Evimizde kaybettiğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

Maça şanssızlıklarla başladıklarını söyleyen Özkayımoğlu, “Maçın başında geriye düştük. Gerekli konuşmaları içerde yaptık. İkinci yarı ellerinden gelen her şeyi yaptılar. İki tane golümüz VAR’dan döndü. 22 yıldır teknik adamlık yapıyorum dünyanın her yerinde Atınç ve Yasin’in pozisyonu penaltı. Bodrumspor’a saygı duyuyoruz ama biz Göztepe’yiz. Çok büyük camiayız. Biz yıkılmayız, ayakta kalırız” dedi.
Maçın hakemlerine tepki gösteren Özkayımoğlu, “Koray Gençerler VAR hakemisin, kaç yıllık hakemsin ama bu penaltılar nasıl verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkını her yerde ararım, günah. Çocuklar ekmek yiyor. Ekmek yiyen bir sürü insan var. Ayakta kalmak için daha çok çalışıp herkesi yeneceğiz. Herkesi yenmemiz gerekiyor. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp daha iyi bir Göztepe’yi izletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacımız var”

Kadrolarında çok fazla kiralık oyuncu yer aldığını ifade eden Özkayımoğlu, “TFF bunu 8 oyuncu olarak sabitledi. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacımız var. Oraya gerekli takviyeler yapılacaktır. Göztepe’yi en iyi şekilde temsil eden oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Uzun bir transfer dönemi var ama 3-4 oyuncu nokta transfer yapmak gerekiyor” dedi.

Oğlu Ege Özkayımoğlu hakkında sorulan soruya ise “Göztepe isterse Ege’yi geri alabilir” diyen Özkayımoğlu, “Oğlum olmaktan öte önemli bir oyuncu. Göztepe’nin çocuğu. Göztepe, bizim canımız. Göztepe’nin hakkını korumak için her türlü savaşa girerim. Geri dönesi gerekiyorsa döner” ifadelerini kullandı.

İsmet Taşdemir: “Ligi ilk 10’da bitirebilirsek kendimizi başarılı sayacağız”

Göztepe’yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, ligi ilk 10’da bitirmenin kendileri için başarı sayılacağını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe’nin çıkışta olduğunu ifade ederek, “Zor bir karşılaşma bekliyordu bizi. Oyunun başında golü bulduk. Daha sonra gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz son dakikalarda üstün oynamasına rağmen maçı kazandık. Bunun için sevinçliyim. İlk yarının son maçları sıkıntılı oluyor genelde. Sezon başından beri iyi götürdüğümüz ligi iyi yerde tamamlamak istedik. Skoru koruma odaklı hareket ettik. Fazla hamle yapma şansımız yoktu. 2 oyuncu değişikliği ile maçı bitirdik” dedi.

Sezon başlarken hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu söyleyen Taşdemir, “Ligi ilk 10’da bitirebilirsek biz başarılı sayacağız kendimizi. Devre arası kampını iyi geçirmeye çalışıp aramıza doğru isimler katmak istiyoruz. Bizler her maç terimizin son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.