Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de zorlu periyot

Göztepe'de zorlu periyot

Göztepe, 22 gün içinde oynayacağı 6 resmi maçtan en iyi puanı toplayarak taraftarını mutlu etmek istiyor. Öte yandan Göztepe, son oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında futbolcuların giydiği formaların satışından elde edilecek geliri İzmir'deki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlayacak.

  • Ege Postası
  • 17.11.2020 - 14:55

Süper Lig'de bu sezonun ilk haftasında Denizlispor'u 5-1 mağlup eden Göztepe, sonrasında oynadığı 6 maçta 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak galibiyet yüzü görmemişti. Ligde 8 puanla 14. sırada bulunan sarı-kırmızılı takımın ligin 7. haftasında sahasında oynayacağı Alanyaspor maçı da İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında ertelenmişti. İzmir temsilcisi, kötü gidişatı tersine çevirmek için lige verilen milli maç arasını beklemeye başlamıştı. Milli takıma giden Poko ve kaleci İrfan Can Eğribayat gibi oyuncularından yoksun şekilde antrenmanlarına devam eden Göztepe'de, tedavilerine devam edilen Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Gassama, Brown Ideye ve Batuhan Kırdaroğlu takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti.

Hedef en iyi puanı çıkarmak

22 gün içerisinde 5'i Süper Lig ve 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6 maça çıkacak olan sarı kırmızılı takım, eksik kadrosuna rağmen hazırlıklarını devam etti. Milli maçların sona ermesiyle birlikte Poko ve kaleci İrfancan'a da kavuşacak olan Göztepe, 6 maçlık süreçte en iyi puanı alarak taraftarını mutlu etmek istiyor. Göztepe, 22 Kasım'da sahasında Ankaragücü ile, 30 Kasım'da deplasmanda Sivasspor ile, 5 Aralık'ta sahasında Kayserispor ve 9 Aralık'ta yine sahasında Alanyaspor ile oynayacak. İzmir temsilcisi 13 Aralık'ta ise Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak. Sarı-kırmızılılar ayrıca, 26 Kasım'da Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kırklarelispor ile sahasında karşılaşacak.

Göztepe, Erzurumspor maçında giyilen formaların satışından elde edilecek geliri depremzedelere bağışlayacak

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, son oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında futbolcuların giydiği formaların satışından elde edilecek geliri İzmir'deki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlayacak.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, "MatchWornShirt.com" ile yapılan iş birliği sonucunda maç formalarının açık artırma ile satışa sunulacağı bildirildi.

Süper Lig'in 8. haftasında oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında futbolcuların giydiği formaların imzalı olarak "www.matchwornshirt.com/club/Goztepe" adresinde satışa sunulduğunun belirtildiği açıklamada, "Bu maça özel olarak açık artırma sonucu satılacak formalardan elde edilecek gelirin tamamı depremzede ailelere yardım için kullanılacak." ifadelerine yer verildi.

Sitede açık artırmaya konulan formalara en düşük 89 avro teklif verilebiliyor.

Göztepe, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam etti

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Kasım Pazar günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecek Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, hücum varyasyonları üzerinde durdu.

Göztepe'de Milli Takım kamplarında bulunan Andre Poko ve İrfan Can Eğribayat, antrenmanda yer almadı.

Alpaslan Öztürk, Lamine Gassama, Ideye Brown ve Batuhan Kırdaroğlu'nun takımdan ayrı hazırlıklarını sürdürdüğü İzmir temsilcisinde Atınç Nukan antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. (İHA/AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.