Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray'da Fatih Terim'le yollar ayrıldı

Galatasaray'da Fatih Terim'le yollar ayrıldı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, yönetim kurulu ve Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından kararı verirken resmi açıklama Başkan Burak Elmas'ın imzasıyla yayınlandı. Açıklamada, "Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi hali hazırda yürütmekte olduğu Teknik Direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir" denildi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2022 - 14:41

Ligde istediği sonuçları alamayan, Türkiye Kupası'nda ise Denizlispor'a elenerek şok yaşayan Galatasaray'da çok sıcak bir gelişme yaşandı.

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le yollar ayrıldı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Başkan Burak Elmas'ın imzasıyla yayınlanan açıklama şöyle:

"Seçim döneminin hemen ardından, henüz mazbatamızı almadan yaptığım çağrıyla, sözleşmesinin içeriğini dahi sorgulamadan Galatasaraylılık duruşuyla göreve koşan; kulübümüzün geleceği için yönetim olarak inandığımız futbol stratejisinin başarısı adına taşın altına bizimle birlikte elini koyan 7446 sicil numaralı Divan Kurulu üyemiz Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi hali hazırda yürütmekte olduğu Teknik Direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir.

Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa’da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim’in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz.

Fatih Hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Burak Elmas

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı"

AYRILIK BÖYLE GELDİ!

Giresunspor yenilgisinin ardından salı günkü yönetim kurulu toplantısına kadar bekleyemeyen Galatasaray yönetimi dün akşam Zoom üzerinden bir toplantı gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunun büyük çoğunluğu Fatih Terim’in gönderilmesi yönünde görüş belirtti. Bazı isimler ise çekimser kaldı.

Yöneticilerden bir kısmının rest çekerek hocanın gönderilmemesi durumunda istifa edeceklerini başkan Burak Elmas’a ilettikleri öğrenildi.

Başkan Elmas bu toplantının ardından Terim'le Nef Stadı'nda bir araya geldi. Görüşmenin ardından tecrübeli hocanın Galatasaray'daki 4. dönemi karşılıklı anlaşma ile son buldu.

Resmi açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor.

IŞITAN GÜN FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU MU OLACAK?

Teknik direktör Fatih Terim’le bu zamana kadar yaptığı görüşmelerde ayrılık konuşmayan başkan Burak Elmas, yöneticilerden de gelen baskı nedeniyle bu karara vardı. Öte yandan İmparator’un Florya’ya gelmesini dahi istemediği Işıtan Gün’ü başkan Elmas’ın futbol şube sorumlusu yapmayı planladığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.