Dolar 32,6014
%0.27
Euro 34,7943
%0.38
Altın 2.409,410
%-0.96
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Filenin Sultanları'nın 'İzmir Marşı' coşkusuna TRT'den sansür! CHP'li Kılıç'tan sert tepki

Filenin Sultanları'nın 'İzmir Marşı' coşkusuna TRT'den sansür! CHP'li Kılıç'tan sert tepki

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırırken, Filenin Sultanları'nın maçın ardından İzmir Marşı ile zafer sevincini yaşadığı anlar TRT'de yayınlanmadı. Öte yandan TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç TRT'ye sert tepki gösterdi. CHP'li Kılıç, "Vatandaşın vergisiyle yayın yap. İpini saray tutsun. Yok öyle yağma. Rezilsiniz!" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.09.2021 - 07:46

CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'yı adeta sahadan sildi. Namağlup unvanıyla Romanya karşısına çıkan Filenin Sultanları, Polonya'yı 25-18, 25-14 ve 25-23'lük setlerle geçti ve adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Ülkemize büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları maçın ardından büyük coşku yaşadı. A Milli Voleybol Takımı oyuncuları coşkularını 'İzmir Marşı' söyleyerek yaşadılar. 

Maçın yayıncısı devlet kanalı TRT ise bu coşkulu anları yayında olduğu halde ekrana yansıtmadı. Maçın spikeri ise o anları sadece “Takımımız zaferi taraftarlarla kutluyor” demekle yetindi.

İşte TRT'de yayınlanmayan o görüntüler:

CHP'Lİ KILIÇ'TAN TRT'YE TEPKİ: REZİLSİNİZ

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç TRT'ye sert tepki gösterdi. Kılıç, sosyal medyadan görüntüleri paylaşarak, "Vatandaşın vergisiyle yayın yap. İpini saray tutsun. Yok öyle yağma. Rezilsiniz! TRT, İzmir Marşı’na sansür uyguluyorsa biz yayınlayalım. #TRT" notunu düştü.

Öte yandan Filenin Sultanları'nın galibiyet coşkusu salondan ayrılırken de devam etti. Başarılı sporcular salondan ayrılırken 10. Yıl Marşı'nı Türk sporseverlerle birlikte söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.