Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
El Maestro umutlu

El Maestro umutlu

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, sahada çok iyi işler yaptıklarını ve oyunu domine ettiklerini belirterek, “Takımım bana umut verici performans sergiliyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2021 - 20:36

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe, sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, açıklamalarda bulundu.

Nestor El Maestro, “Bugün sıra dışı iki gol oldu. Maçın geri kalanı tamamen bizim adımıza geçti. Biz baskılı oynayan bir takımız ama bugün domine eden taraf olduk. İl yarıda baskıyı tam anlamıyla gösteremedik, Adana Demirspor’un da bir oyun vardı. Sonrasında iyi işler yaptık. Özellikle ikinci yarıda iyi top tutarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Üçüncü bölgede daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Şu an içinde bulunduğumuz zor bir süreçte olsa takımım bana umut verici performans sergiliyor” dedi.

Maestro’dan transfer yorumu

Maestro, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı hakkında gelen soruya şöyle yanıt verdi:

Çok büyük bir ikinci yarı oynayacağız. Transfer yapma konusunda tek başıma değilim. Bununla ilgili karar verecek diğer mecralarımız da var. Yönetimimiz ‘elimizdeki takım budur, bu takımla başarılı olacağız’ derlerse ben bunu da yapacağıma inanıyorum. Fakat takımımıza yeni transferler olursa onlar da bizim başarımız için ter dökecekler. Bu kararı verecek tek kişi değilim. Yöntemimizle berabere kararımızı alacağız.”

Vincenzo Montella: “Gösterdiğimiz performansa göre hak ettiğimiz yerdeyiz”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, zorlu bir deplasmanda iyi bir puan aldıklarını söyledi. Montella, ligin ilk yarısını hak ettikleri yerde bitirdiklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

Montella, “Böyle güzel bir ortamda güze bir maç çıkardık. Maçı daha önceden de bitirebilirdik. Galibiyetin tadını alacakken talihsiz bir golle maç berabere bitti. Bu atmosferde bunu iyi bir puan olarak değerlendirmek lazım” dedi.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Montella, şöyle konuştu:

“Sıralamaya bakıldığında takımımın hak ettiği yerde olduğunu söyleyebilirim. Gösterdiğimiz performansa göre hak ettiğimiz puanları topladık. Adım adım hedefimize ilerlemek istiyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.