Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'nin yelken takımı Deniz Kuvvetleri Kupası'na hazır

Çiğli'nin yelken takımı Deniz Kuvvetleri Kupası'na hazır

Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı, 22-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye’nin en prestijli ve en uzun rotalı yarışı 51. Deniz Kuvvetleri Kupasına hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 21.07.2022 - 14:51

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışını kazanarak İzmir’e büyük bir gurur yaşatan Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı, Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü ile AKPA Kimya sponsorluğunda düzenlenecek 51. Deniz Kuvvetleri Kupasında boy gösterecek. 22 Temmuz’da İstanbul Çengelköy’den başlayacak 390 deniz mili mesafeli Türkiye’nin en uzun rotalı açık deniz yat yarışı 25 Temmuz’da Bodrum Turgutreis’te sona erecek. Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı, IRC4 kategorisinde birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edecek. Yarışın Overall birincisi olan takım 3-6 Kasım J-70 Monaco Winter Series 1 yarışına katılarak ülkemizi uluslararası alanda temsil etme şansına sahip olacak.

Başkan Gümrükçü: “Daha önce başardık, yine başaracağız”

Sportif anlamda elde ettikleri başarıların daha çok genci spor yapmaya teşvik ettiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Sportif yatırımlarımızın karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek mücadele ettiği yarışlarda gerekse yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle Bear Sailing Yelken Takımımız hepimizi gururlandırıyor. Geçen yıl ki Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yelken Yarışı zaferimizin ardından bu kez de 51. Deniz Kuvvetleri Kupasında mücadele edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. Daha önce başardık, yine başaracağız. Tüm takımlar için kazasız ve sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Yelken takımımızın ve diğer branşlarda mücadele eden takımlarımızın başarıları genç arkadaşlarımızı spor yapmaya yönlendiriyor. Ne kadar fazla gencimiz spor yapmaya başlarsa biz hedefimize o kadar ulaşmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.