Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediyespor Olağan Genel Kurul yapıldı

Bergama Belediyespor Olağan Genel Kurul yapıldı

Bergama Belediyespor Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Koştu, Resmi Gazete'de yayınlanan ve kanun gereği profesyonel futbol kulüplerinin, Anonim Şirkete dönüşmesi sürecinin sıkı takipçisi olacaklarının altını çizdi. Anayasa'nın ilk üç maddesi gibi Bergamaspor'un Bergama'da kalması, faaliyetlerini Bergama'da yürütmesi, isminin korunması ve forma renklerinin değiştirilmemesinin takipçisi olacaklarını ve bu maddelerin tartışmaya açık olmayacağını söyledi. Başkan Koştu, bu sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

  • Ege Postası
  • 07.06.2022 - 17:54

Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan herkesi sevgi ve saygıyla selamladığını söyleyen Belediye Başkanı Koştu, "Buradan Bergama sevdalısı iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Gelin kanun gereği tüm Türkiye'deki futbol kulüplerinde olduğu gibi ilçemizde de Anonim Şirkete dönüşecek olan Bergamaspor'umuzun şirketini sizler kurun. Bizlerde, sizlerle birlikte bu sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi, sağlıklı temellerin oluşması için elimizden geleni yapalım" dedi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Başkan Koştu konuşmasında, Bergama'ya yapılan ve yapılacak olan yeni 14 Eylül Stadyumu başta olmak üzere, halı sahalar, gençlik merkezi ve spor tesisleri için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti.

GELMİŞ GEÇMİŞ YÖNETİMLERE, ÜYELERE VE TARAFTARLARA, ÇILGINLAR TARAFTAR GRUBUNA TEŞEKKÜR"

Konuşmasında Bergamaspor'un 52 yıldır devam eden bir aşk, bir sevda olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Şuanki Kulüp Başkanımız Bilir Altay'a, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Bergamaspor'umuza kuruluşundan bugüne kadar emek veren Başkanlara, Belediye Başkanlarına, Yönetim Kurulları ve Üyelerimize, taraftarımız ve Çılgınlar Taraftar Grubu'na sonsuz teşekkür ederim. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

Başkan Koştu'nun konuşması ardından genel kurulun maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Bergamaspor'un Anonim Şirkete dönüşmesi sürecini de yürütecek olan yönetim oy birliği ile kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;  Kulüp Başkanı Cemil Ferah, Yönetim Kurulu Üyeleri ; Muhammed Şahin, Fatih Özay, Şenol Çakı, Alperen Şen, İlyas Toprak, Mustafa Diz, Muhammed Ashour, İbrahim Koç.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.