Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediyespor'da başkanlığa Bilir Altay seçildi

Bergama Belediyespor'da başkanlığa Bilir Altay seçildi

Bergama Belediyespor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Bilir Altay seçildi.

  • Ege Postası
  • 16.07.2021 - 17:21

Bergama Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, mevcut başkan Hasan Canoğlu aday olmadı. Tek listeyle gidilen seçimde 2 yıl önce takımı Bölgesel Amatör kümeden 3. Lige çıkaran eski başkan Bilir Altay, yeniden kulübün başkanlığına seçildi.

Kongrede önceki dönem Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Hasan Canoğlu'na plaket veren ve emekleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, başkanlığa yeni seçilen Bilir Altay ve yönetimine başarılar diledi.

Kongre sonrası Bergama Belediyespor'da birçok emeği bulunan Bergamaspor aşığı Nural Üstün ile bir süre sohbet eden Başkan Koştu, Nural Üstün'ün yanında getirdiği fotoğraflarla kulübe emekleri olan gelmiş geçmiş herkesi yad etti.

Bilir Altay başkanlığındaki yönetim kurulunda Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar ve Cüneyt Umutlu, Gürsel Öztaş, Hasan Kaya, Hüseyin Geyikli, İbrahim Koç, Mustafa Yazıcı, Onur Kayalıoğulları, Ömer Karakaya, Serdar Bahçıvan, Şerif Topal, Ziya Özdalkıran, Alperen Şen, Harun Canoğlu ve Şenol Çakı yer aldı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.