Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu’da Ufuk Kahraman dönemi sona erdi

Altınordu’da Ufuk Kahraman dönemi sona erdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile yollar ayrıldı. Spor Toto 1. Lig’de bu sezon üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Başkan Seyit Mehmet Özkan, takımın kötü gidişatına el koydu.

  • Ege Postası
  • 14.12.2022 - 12:56

Spor Toto 1. Lig’de son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra Altınordu, Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “A Takım Teknik Direktörümüz Ufuk Kahraman ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Ufuk Kahraman ile 14 yıldır birlikteydik. Ufuk hoca, eski teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu’nun ekibinde çok başarılı işler yaptı ve takımımızın kazanmış olduğu bir çok başarıda onunda payı vardı. Geçmişte birçok başarılı işlere imza attı. Ligde alınan başarısız sonuçların ardından bir kan değişimine ihtiyaç oldu. Şu anda böylesine bir ayrılık gerçekleşti. Bu ayrılık bir dönemsel ayrılıktır. İlerleyen periyotta Ufuk hocamız ile farklı birliktelikler olacaktır” dedi.

Ufuk Kahraman da “14 yıldır Seyit Mehmet Özkan ile beraber çalışıyorum. Ondan çok şey öğrendim. Onun yanındayken evlendim. Yollarımız ilerleyen süreçte mutlaka kesişecektir. Sezon başında kurmuş olduğumuz takımın başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kahraman, Altınordu’nun başında bu sezon 16 maça çıkarken, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ayrıca İzmir temsilcisi ligde topladığı 12 puanla düşme hattında bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.