Dolar 32,5243
%0.24
Euro 34,8457
%0.36
Altın 2.488,710
%1.07
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu fırsat tepti

Altınordu fırsat tepti

TFF 1. Lig'de konuk ettiği Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olan Altınordu, son 2 maçından puan çıkaramadı. İlk iki sıra iddiasını zora sokan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hedeflerinin play-off oynamak olduğunu söyledi. Öte yandan Altınordu’nun başarılı santrforu Ahmet Dereli'nin sol ayak bileğindeki bağlarında yırtık nedeniyle 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2021 - 13:20

TFF 1. Lig'in 30. hafta maçında Altınordu, konuk ettiği Adana Demirspor'a 14. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Rakibiyle arasında bulunan 3 puanlık farkı kapatma hedefiyle maça çıkan Altınordu, bu şansı değerlendiremedi. 

Ligde yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor maçlarından puansız ayrılan Altınordu, haftayı 52 puanla tamamladı. Ligde son 4 haftaya play-off barajında giren İzmir temsilcisi, lider GZT Giresunspor'un 11 puan gerisine düştü.

Daha önce de üst üste GZT Giresunspor ve Tuzlaspor maçlarında sahadan puansız ayrılan Altınordu, bu sezon 6. karşılaşmasını gol atamadan tamamladı.

Üst üste alınan 2 mağlubiyet sonrasında kırmızı-lacivertliler, hedefini play-off oynamak olarak belirledi. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da maç sonunda yaptığı açıklamada, "Son 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunda Play-Off'ta olmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ligde 18 Nisan Pazar günü Akhisarspor'a konuk olacak Altınordu, ligi GZT Giresunspor, Tuzlaspor ve Aydeniz Et Balıkesirspor (D) maçlarıyla tamamlayacak. (AA)

Altınordu'da Ahmet Dereli sezonu kapattı

Altınordu'nun başarılı santrforu Ahmet Dereli, sol ayak bileğindeki bağlarında yırtık nedeniyle 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Son 5 haftası kalan TFF 1. Lig'de Ahmet Dereli'nin forma giymesi beklenmiyor.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Ankara Keçiörengücü'ne konuk olan Altınordu'da maçın 8. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet Dereli'nin sol ayak bileğinde yırtık tespit edilmişti. 28 yaşındaki oyuncunun tedavisinin 4 ila 6 hafta arasında süreceği öğrenildi.

“Arkadaşlarımı bu zorlu dönemde yalnız bırakacağım için çok üzgünüm”

Sakatlığının üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Dereli, “Tedavime bugün kulüp doktorumuz Raşit Şimşek ve sağlık ekibinin programıyla başlanacak. En az dört ile altı hafta sonra takımla çalışmalarıma başlayacağım. Arkadaşlarımı bu zorlu dönemde yalnız bırakacağım için çok üzgünüm. Ancak çabuk toparlayan bir yapım var. Son maç da olsa sahaya çıkabilmek için büyük çabam olacak. Bugünkü Adana Demirspor maçında üzülerek tribünden destek olacağım. Bu süreçte arayan, soran, sağlık dileyen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.