Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu evinde farklı mağlup oldu!

Altınordu evinde farklı mağlup oldu!

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında İstanbulspor, Altınordu'ya konuk oldu. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan maçta konuk İstanbulspor, Altınordu'yu 5-0'lık skorla mağlup etti.

  • Ege Postası
  • 22.01.2022 - 18:42

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Altınordu, sahasında İstanbulspor'a 5-0 mağlup oldu.

İstanbulspor'a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Jetmir Topalli, 64. dakikada İbrahim Yılmaz, 68. dakikada Berkay Görmez, 82. dakikada Emir Kaan Gültekin ve 90. dakikada Aldin Cajic kaydetti.

Bu sezonki en farklı galibiyetini elde eden ve puanını 36'ya çıkaran sarı-siyahlılar, maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti.

Art arda 3'üncü yenilgisini alan Altınordu 22 puanla düşme hattında kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Altınordu, Bursaspor deplasmanına gidecek. İstanbulspor, Ankaragücü'ne konuk olacak.

Maçtan Dakikalar

14. dakikada sol kanattan gelişen İstanbulspor atağında rakibinden sıyrılan Ethemi, ceza sahasına girer girmez şutunu attı ancak top kaleciden döndü. Kaleciden dönen topu kale alanı içinde önünde bulan Topalli, filelere gönderdi. 0-1

24. dakikada orta alandan gelişen Altınordu atağında Hüsamettin'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Sami, kaleye etkili bir şut gönderdi ancak meşin yuvarlak az farkla kalenin üstünden auta çıktı.

64. dakikada Altınordulu Rahmi'ye baskı yaparak topu kapan Melih, ceza sahasına girerek topu kale önüne çevirdi. Topla buluşan İbrahim, yaptığı dokunuşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-2

68. dakikada sol kanattan yüklenen İstanbulspor'da Ethemi'nin pasıyla ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Eslem, sağında bulunan Berkay'a pas verdi. Berkay, sağ çaprazdan uzak direk dibine attığı şutla fileleri havalandırdı. 0-3

70. dakikada sağ kanattan gelişen İstanbulspor atağında Ethemi'nin pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Ali Yaşar, kaleye sert şut gönderdi anca top az farkla auta gitti.

81. dakikada sağ kanattan atak yapan İstanbulspor'da Berkay'ın kale önüne çevirdiği topa vuran Emir, farkı 4'e çıkaran golü kaydetti. 0-4

90. dakikada sağ taraftan duvar pası yaparak ceza sahasına giren Emir, topu kale önüne koşu yapan Cajic'in önüne bıraktı. Cajic yerden yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu. 0-5

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe, Deniz Turgut, Oğuz Terzi

Altınordu: Ali Emre Yanar, Furkan Metin, Rahmi Salih Kaya, Volkan Fındıklı, Ali Dere, Hüsamettin Yener (Dk. 46 Ahmet İlhan Özek), Sami Satılmış (Dk. 75 Kenan Fakılı), Kubilay Aktaş (Dk. 46 Muzaffer Kocaer), Feyttullah Gürlük (Dk. 67 Metehan Yılmaz), Kürşad Sürmeli (Dk. 67 Şeref Özcan), Enis Destan

İstanbulspor: Muhammed Alperen Uysal, Oğuzhan Berber, Ologo, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Topalli (Dk. 67 Berkay Görmez), Melih Kabasakal (Dk. 83 Rroca), Ferhat Yazgan (Dk. 67 Muammer Sarıkaya), Ethemi, Eslem Öztürk (Dk. 77 Cajic), İbrahim Yılmaz (Dk. 77 Emir Kaan Gültekin)

Goller: Dk. 14 Topalli, Dk. 64 İbrahim Yılmaz, Dk. 68 Berkay Görmez, Dk. 82 Emir Kaan Gültekin, Dk. 90 Cajic (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 18 Hüsamettin Yener, Dk. 34 Enis Destan (Altınordu)

Hüseyin Eroğlu: “Bu skor bize yakışmadı”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor karşısında alınan 5-0’lık mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroğlu, “Maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu skor bize yakışmadı. Maçın ilk yarısında belli bölümlerde maça ortak olduk ama yaptığımız bireysel hatalarla rakibe çok fazla pozisyon verdik. İlk devrenin 1-0 bitmesi maça ortak olma anlamında önemliydi. İkinci yarıya aslında iyi başladık. İstanbulspor’un biraz da direncini kırdık ama ikinci yediğimiz golden sonra psikolojik olarak oyundan düştük. Teslim olduk. Zaten yaptığımız hatalar ardı ardına geldi ve goller yedik. Üzgünüz, toparlanmamız gerekiyor. Maç kaybedilebilir ama böyle kaybetmek yakışmadı bize. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip bu maçları telefi etmek zorundayız“ dedi.

Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi”

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, Altınordu karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyet için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, açıklamalarda bulundu.

Mehmet Hüseyin Dalgıç, “Bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Altınordu bu ligde değişik formasyonları oynayan bir takım. Biz de çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. Sahada istediklerimizi uygulayarak farklı bir skorla galip geldik. Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi. Bizim için çok fark etmiyor, içeride de dışarıda da aynı oynuyoruz. Altınordu’ya bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim“ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.