Dolar 32,5121
%-0.11
Euro 34,7955
%-0.2
Altın 2.427,750
%-0.1
Bist-100 9.687,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da keyifler yerinde!

Altınordu'da keyifler yerinde!

Spor Toto 1. Lig’de üst üste aldığı 4 galibiyetle hızla ligin alt sıralarından kurtulan Altınordu’da keyifler yerinde. Kırmızı-lacivertli takım, çalışmalarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam ederken kaptan Ahmet İlhan Özek’in kızı Damla da idmanın neşe kaynağı oldu. Altınordulu futbolcuların yakından ilgi gösterdiği Damla Özek, babası ile birlikte Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunurken , babasının maçlarını tribünden izlediğini de söyledi.

  • Ege Postası
  • 07.04.2022 - 11:43

Altınordu’nun kaptanı Ahmet İlhan Özek, son 4 maçı gol yemeden kazandıklarını hatırlatarak, “Bu oynanan 4 maçın üçünde golle takıma katkı verdim. Her zaman söylüyorum bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Çok fazla çalışıyoruz fakat bunların karşılığını alamıyorduk. Bunun bir yerde döneceğini biliyorduk ve son haftalarda kötü gidişatımız bitti. Alınan galibiyetler bizim sosyal hayatımıza da yansıyor. Bugünde çalışmaya küçük kızımla beraber geldim. Havalar güzel olunca onu ve ablasını daha da çok buraya getireceğim” diye konuştu.

Sezon sonunda ligi iyi yerde tamamlayacaklarını dile getiren tecrübeli oyuncu, “İki yıldır buradayım. Başkanımız bana abilik görevini layık gördü, bunu yerine getirmek için çalışıyorum. Altınordu arması için var gücümle savaşıyorum. Takıma da katkı verdiğim için mutluyum. Genç kardeşlerime saha içinde ve saha dışında devamlı yardımcı oluyorum. Kötü gittiğimiz dönemde başkanımız geldi bizimle toplantı yaptı; sonrasında biz de kendi aramızda konuştuk. Devamlı aktiviteler yaparak beraber olduk. Ben takımın hepsini kendi evime götürdüm, genç kardeşlerimi ailem gibi görüyorum. Saha dışında ve saha içinde tam bir takım havası oluşturduk. İnşallah ligi en iyi yerde tamamlayacağız”

Öte yandan Altınordu’da uzun süredir sakatlığı bulunan Ahmet Dereli de takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.