Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu, 10 hafta sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Altınordu, 10 hafta sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı

TFF 1. Lig'de deplasmanda Ankara Keçiörengücü'ne 5-3 mağlup olan Altınordu, ligde 10 maç aradan sonra yenildi. Play-off yarışında yara alan kırmızı-lacivertliler kalan 5 haftada hata yapmak istemiyor.

  • Ege Postası
  • 10.04.2021 - 12:41

Ligin ikinci devresine Menemenspor karşısında yaşadığı 4-2'lik mağlubiyetle başlayan İzmir temsilcisi, daha sonra Ankara Keçiörengücü maçına kadar çıktığı 10 müsabakada 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. 10 maçlık serinin ardından play-off yarışında önemli bir konuma gelmişti.

Ankara Keçiörengücü yenilgisiyle 10 maç aradan sonra sahadan mağlubiyetle ayrılan Altınordu, buna rağmen 52 puanla 5. sıradaki yerini korudu ancak yarışta yara aldı. Bu sezon 7. yenilgisini yaşayan İzmir temsilcisi, daha önce kalesinde 5 gol gördüğü Adanaspor deplasmanında sahadan 5-2 mağlup ayrılmıştı.

TFF 1. Lig'de daha önce GZT Giresunspor 16, Yılport Samsunspor da 11 maçlık yenilmezlik serileri yakalamıştı.

Ligde kalan son 5 maçın 3'ünü iç sahada oynayacak olan Altınordu, Süper Lig yolunda hata yapmak istemiyor. 30. haftada 13 Nisan Salı günü Adana Demirspor'u ağırlayacak olan kırmızı-lacivertliler, 31. haftada 18 Nisan Pazar günü küme düşmeme mücadelesi veren Akhisarspor'a konuk olacak. 32. haftada lider Giresunspor'u ve 33. haftada Tuzlaspor'la sahasında oynayacak olan Altınordu, ligin son haftasında ise Balıkesirspor deplasmanında ter dökecek.

Hüseyin Eroğlu mağlubiyeti değerlendirdi

TFF 1. Lig'de dün konuk olduğu Ankara Keçiörengücü'ne 5-3 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, hücumda iyi işler yapmalarına rağmen savunmada iyi olmadıklarını bildirdi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Ankara Keçiörengücü maça iyi başladıklarını ancak Ahmet Dereli'nin erken yaşadığı sakatlığın dengelerini bozduğunu belirtti.

Savunma hatalarından dolayı 2 kötü gol yediklerini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Skoru 4-3’e getirdiğimiz ana kadar çok iyi bir reaksiyon verdik. Oyuna ortak olup skoru 4-4’e getirebilirdik. 5-3’ten sonra bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Hücumsal olarak iyi işler yaptık ama savunma anlamında sıkıntılıydık. 3-0’dan sonra verdiğimiz reaksiyon, takımın gücünü ortaya koydu. Pes etmemek, salı günü oynayacağımız Adana Demirspor maçı öncesi iyi bir motivasyon kaynağı oldu." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.