Dolar 32,5294
%0.13
Euro 34,9115
%-0.17
Altın 2.436,280
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da iki futbolcu kadro dışı kaldı! Murat Akça'dan tepki!

Altay'da iki futbolcu kadro dışı kaldı! Murat Akça'dan tepki!

Altay, Portekizli golcü Marco Paixao'nun disiplinsiz davranışları sebebiyle, stoper Murat Akça'nın ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Öte yandan Altay’da performans yetersizliği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan deneyimli stoper Murat Akça, karara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Murat Akça, Süper Lig'de son 8 haftada 6 kez haftanın 11'ine seçildiğini belirterek, "Kendi başarısızlığınızı 2 tane futbolcunun üstüne atmayın" dedi.

  • Ege Postası
  • 08.04.2022 - 10:13

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Altay'da, Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun istifasının ardından 2 şok gelişme daha yaşandı. Siyah-beyazlı kulüp bir açıklama yayımlayarak Marco Paixao'nun ve Murat Akça'nın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Altay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"A Takımı oyuncularımızdan Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır."

Murat Akça, kadro dışı bırakılmasına tepki gösterdi

Altay, dün gece saatlerinde yayımladığı açıklamayla, Marco Paixao’nun disiplinsiz davranışları, Murat Akça’nın ise performans yetersizliği sebebiyle kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu. Kararın açıklanmasının hemen ardından Murat Akça, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi. Akça, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Son 8 haftada 6 defa Süper Lig’de haftanın 11’ine seçilmişim. 1.5 senede bu takımda 50 maça çıktım ve bugün performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı bırakıldım. Kendi başarısızlığınızı 2 tane futbolcunun üstüne atmayın. Asıl olan ‘Altay’dır.” (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.