Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay İzmir'de şampiyonluğunu kutladı

Altay İzmir'de şampiyonluğunu kutladı

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Süper Lig vizesi alan Altay’da teknik heyet ve futbolcular kazandıkları kupayla üstü açık otobüsle şehir turu attı. Siyah-beyazlı oyuncular, Gündoğdu Meydanı’nda taraftarlarla bir araya gelerek takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

  • Ege Postası
  • 29.05.2021 - 00:30

TFF 1. Lig play-off finalinde Altınordu'yu yenerek 18 yıl sonra Süper Lig'e dönen Altaylı futbolcular şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

 İstanbul'da oynanan final maçının ardından İzmir'e dönen siyah-beyazlı takım, bugün şampiyonluk turu attı. Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde çıkan kafile, ilk olarak Alsancak Stadyumu'na geldi. Stadyumun önünde siyah-beyazlı takımı binlerce taraftar karşıladı. Takımlarını tezahürat ve marşlarla karşılayan taraftarlar, meşaleler yakarak renkli görüntüler oluşturdu.

Üstü açık otobüsle Kordon turu attılar

Daha sonra Altay kafilesi üstü açık otobüse binerek, taraftarlarla birlikte Sait Altınordu Meydanı üzerinden Kordonboyu'na geldi. Taraftarlar burada takımlarını destekleyerek bol bol fotoğraf ve video çekti. Otobüste bulunan futbolcular da şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli de taraftarları selamladı. Altaylı taraftarlar, Mustafa Denizli'ye “Altay'ın çocuğu Büyük Mustafa” tezahüratları yaparak destek verdi. Kutlamalar Gündoğdu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda da sürdü. (İHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.