Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'ın altyapısı İbrahim'e emanet

Altay'ın altyapısı İbrahim'e emanet

Profesyonel futbol hayatını noktalayan Altay’ın efsane oyuncusu İbrahim Akın yuvada kaldı. Yıldız oyuncu yeni sezonda altyapısından yetiştiği kulüpte tecrübelerini genç oyunculara aktaracak.

  • Ege Postası
  • 14.08.2019 - 14:16

Altay yönetimi bir vefa örneği daha göstererek profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan efsane oyuncusu İbrahim Akın’ı altyapı sorumluluğuna getirdi. Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Sportif Direktör Özden Töraydın ile görüşen tecrübeli sol açık yönetimden gelen teklifi kabul ederek yeni kariyerine start verdi.

BÜYÜK ALTAY’A YENİ YETENEKLER KAZANDIRACAĞIZ

Altyapısından yetiştiği kulübe yıllar sonra dönerek 3. ve 2. ligde üst üste kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan İbrahim Akın; ‘‘2016-17 sezonunda 12 yılın ardından 3. Lig’de mücadele eden yuvam Altay’a döndüğümde Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu ve Sportif Direktörümüz Özden Töraydın ile kader birliği yapmıştık. 2 sezonda kazandığımız 2 şampiyonluk, dönmeye söz verdiğimiz Süper Lig hedefine bizi çok yaklaştırdı. Bu sezon da hedefe oynayacak bir kadro kuruldu. Ben de verdiğim bu sözü profesyonel takımda olmasa da geleceğin yıldızlarının yetişmesine katkı koyarak tutacağım. Merhum Ali Rıza Şenol ve Zinnur Sarı gibi hocalarımızdan aldığımız bayrağı şerefle taşımak için çalışacağım.’’ dedi.

SÖZÜMÜZ SÜPER LİG, YOLUMUZ BİR…

İbrahim Akın’ın tekliflerini kabul etmesinden büyük sevinç duyduğunu ifade eden Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın ise Altay’a her kategoride hizmet etmenin önemli bir görev olduğunu, İbrahim Akın’ın ise bu bilinç ve altyapı kültürüyle yeni yetenekleri kulübe kazandıracağına inancının tam olduğunu söyledi. Töraydın; ‘‘3 sezon önce çıktığımız bu yolda birçok oyuncumuz gibi İbrahim’in de katkısı çok büyük oldu. Süper Lig’e dönmek için verdiğimiz söz ve bu yoldaki devamlılık adına yollarımızı ayırmak istemedik. İbrahim de Altay’ımıza hizmet etme şerefini altyapımızda sürdürmek istediğini söyledi. Genç yeteneklerin keşfi ve eğitimi adına kendisiyle uzun yıllar çalışmak bizlere de mutluluk verdi. Çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız. Kulübümüzün yaşayan efsanelerinden olan İbrahim’e de kariyerine ve gönlümüzdeki yerine yaraşacak bir jübile organizasyonunu Altay Alsancak Stadı’mızın açılışıyla gerçekleştireceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.