Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Tandoğan dönemi

Altay'da Tandoğan dönemi

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’da, teknik direktörlük görevine Ali Tandoğan getirildi. Genç teknik adam sözleşmeyi imzaladı

  • Ege Postası
  • 06.12.2019 - 16:29

Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Sportif Direktör Özden Töraydın ile bir araya gelen Ali Tandoğan 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ekmekçioğlu imzanın hayırlı olması temennisinde bulunurken; Tandoğan Altay gibi büyük bir camiaya gelmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Genç teknik adam Siyah-Beyazlı kulübün, denk güçlerin mücadelesine dönüşen 1. Lig’de sezon başı belirlediği Süper Lig hedefi için çalışacaklarını kaydetti.

Sezona Ekol Hastanesi Balıkesirspor takımında başlayan Ali Tandoğan, 13. haftanın ardından görevinden ayrılmıştı. 42 yaşındaki çalıştırıcı daha önce Yukatel Denizlispor ve Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Ali Tandoğan, 2018-19'da Şanlıurfa ekibine 2. Lig'de Play-Off oynattı. Tandoğan, futbolculuk kariyerinde Süper Lig'de Beşiktaş dahil olmak üzere; Salihli BLD, Denizlispor, Gençlerbirliği, Mersin İY, Antalyaspor, Bursaspor, Gaziantep BŞB ve Adana Demirspor formalarını giydi.

PFDK’dan bir maçlık soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı alan Tandoğan, Altay’ın Pazar günü Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı müsabakayı tribünden takip edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.