Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Nobre dönemi kısa sürdü

Altay'da Nobre dönemi kısa sürdü

Süper Lig ekiplerinden Altay'da, Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasından sonra 15 Ocak'ta teknik direktörlüğe getirilen Mert Nobre'nin görevine son verildi. 12 gün görevde kalan Nobre, Mustafa Denizli ile fesih işlemleri tamamlanamadığı için resmi sözleşme bile imzalayamamıştı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2022 - 17:08

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay’da Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ayrılığının ardından 15 Ocak tarihinde yardımcı antrenör Mert Nobre göreve getirilmişti. 12 günde siyah-beyazlı takımın başında 3 maça çıkan Mert Nobre, maçların tamamından mağlubiyetle ayrıldı. Kötü gidişata engel olamayan Mert Nobre ile bugün öğle saatlerinde yapılan görüşmelerin ardından yollar ayrıldı.

Nobre yönetimindeki Altay, 12 günlük süreçte Süper Lig'de Alanyaspor (0-1), Fenerbahçe (2-1) ve Konyaspor'a (0-1) mağlup oldu. Nobre, yardımcı antrenörlüğünü yaptığı Denizli'nin fesih işlemleri tamamlanamadığı için resmi sözleşme imzalayamamıştı.

Altay’dan Mert Nobre’ye teşekkür

Konuyla ilgili Altay Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Geçen sezon Süper Lig’e yükselmemize önemli katkıları olan, A. Alanyaspor, Fenerbahçe ve İH Konyaspor karşılaşmalarında ise Teknik Direktör olarak görev yapan Mert Nobre ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mert Nobre’ye bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. (İHA/ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.