Dolar 32,5359
%0.15
Euro 34,9513
%-0.06
Altın 2.455,590
%0.79
Bist-100 9.884,00
%1.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alsancak Stadı geri dönüyor: İlk maç ne zaman?

Alsancak Stadı geri dönüyor: İlk maç ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 7 yıl aradan sonra bugün kapılarını açacak olan Alsancak Stadı'nda ilk maçın ne zaman oynanacağı hakkında bilgi verdi. Kasapoğlu, ligin ilk yarısı bitmeden statta ilk maçın oynanacağını belirterek, "İlk yarısında hızlı şekilde takımlarımız burada müsabakalarını oynamaya başlayacaklar" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2021 - 12:52

EGEPOSTASI - Son olarak 2014 yılında Göztepe-Hatayspor maçına ev sahipliği yapan Alsancak Stadı 7 yılın ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle kapılarını açacak.

Açılış öncesi CNN Türk canlı yayınında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Alsancak Stadı'nda gerçekleştirilen çalışmalar ile yeni stadın özellikleri hakkında bilgi verdi.

Bakan Kasapoğlu, "İzmir'de tarihi bir mekanda yeni bir tarih yazıyoruz bugün. Stadımızı güzel İzmir'imizde milletimizle buluşuruyoruz. 24 saat yaşayan bir alan. Spordaki önceliklerimizden biri halkımızın erişilebirliğini artırmak, sporu tabana yaymak ve sporu güçlendirmek politikasındaki en yeni sembollerimizden birisi. Altyapısı, ısıtması soğtuması, tribünleri, locaları ve burada bir gençlik merkezimiz de olacak, halkımızın her an hizmetinde olan bir mekan. Bu yıl içerisinde Göztepe Stadı'nın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanı'mız gerçekleştrimişti. İzmir 2 stadını kazandı. Hibrit ve ısıtması soğtuması ve tribün altyapı kapasitesi, localar, modern bir aydınlatma sistemi var. Spor camiası için mileitimiz için hazır. Erişilebirlik noktasında merkezi bir alan" dedi.

Bakan Kasapoğlu, yeni statta ilk karşılaşmanın ne zaman gerçekleştirileceği konusuna da açıklık getirdi. Kasapoğlu, "İlk yarısında hızlı şekilde takımlarımız burada müsabakalarını oynamaya başlayacaklar" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.