Dolar 32,5622
%0.15
Euro 34,6933
%0.09
Altın 2.414,980
%-0.73
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarkan Batgün, Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi oldu

Tarkan Batgün, Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi oldu

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Tarkan Batgün'ün yönetim kurulu ve icra kurulu üyesi olarak görev yapacağını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 12.03.2021 - 15:46

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan yazısında, Altınordu'nun bir Türkiye projesi olduğunu ve yüzde yüz yerli kalmaya devam edeceklerini belirtti.

Dünyanın çeşitli ülkelerindeki Türk vatandaşların Altınordu Futbol Okulu açmak için kendilerine başvurduğunu bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Bu teklifleri nazikçe geri çeviriyoruz. Altınordu projesi sadece bu toprakların projesi olarak kalacak.. Altınordu FK’da hiçbir zaman T.C. Vatandaşı olmayan oyuncular forma giymeyecek. Bunun ardında ırkçı bir yaklaşım aramayınız. Bizim hayat amacımız bu toprakların çocukları ve gençleri."

Özkan, Tarkan Batgün'ün Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi ve Temsil İcra Kurulu Üyesi olarak aralarına katıldığını belirterek, "Tarkan Batgün tamamen 'gönüllü' bir misyon ile aramızda olacak ve yanında yeni kurmuş olduğu Comparisonator-performans karşılaştırıcı şirketi ekibi de olacak." ifadelerini kullandı

Türkiye'deki yabancı futbolculardan 39'unun Brezilyalı olduğunu bildiren Özkan, şu değerlendirmede bulundu:

"Bir de düşünün tüm dünyaya yayılmış kim bilir kaç Brezilyalı futbolcu, kendi vatanının dışında ülkesinin spor elçiliğini yapıyordur. Biz neden devamlı olarak futbolcu ihraç etmeyelim? 'Hammadde' bu kadar yakınımızda iken, biz neden 'ithale dayalı' bir futbol sektörü kurgulayalım. Bizden döviz çıkacağına neden bize döviz girişi olmasın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.