Dolar 32,5133
%-0.1
Euro 34,7844
%-0.23
Altın 2.433,080
%0.12
Bist-100 9.730,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den yeni yılda yeni iktidar mesajı: Halkımız için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

Yücel'den yeni yılda yeni iktidar mesajı: Halkımız için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yayınladığı yeni yıl mesajıyla İzmirlilerin yeni yılını kutladı.

  • Ege Postası
  • 31.12.2021 - 10:50

Mesajında, 2021 yılında yaşanan tüm sıkıntıların kader değil iktidarın bir tercihi olduğunu ifade eden Yücel, “halkımız yeni yıla yeni bir seçim ve yeni bir iktidar umuduyla giriyor. CHP ve Millet ittifakı olarak bu umudu gerçeğe dönüştürmek için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” sözlerine yer verdi. Deniz

Yücel, mesajında şunları ifade etti;

''Geride bırakılan birçok yıl için “kötü geçti, unutmak istiyoruz, bir daha yaşanmasın” gibi temennilerde bulunulmuştur ama özellikle AKP iktidarı ve tek adam yönetiminin, halkımızı ve ülkemizi içine düşürdüğü yoksulluk, çaresizlik ve adaletsizlik göz önüne alındığında, 2021 yılı herhalde en çok unutulmak istenen yıl olacaktır. 

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş ekonomik buhran, iktidar ve çevresini zenginleştiren, halkı yokluğa sürükleyen ve uygulayanların bile ne olduğunu bilmediği ekonomi politikaları, 2021’i bu açılardan hatırlanmak istenmeyen bir yıl yapmıştır. 

Sadece Cumhuriyet Halk Partisine ve Millet ittifakına güvenen, kazandığımız yerlerdeki belediyelerimizin halktan, eşitlikten ve adaletten yana hizmetleri ve çalışmalarını gören vatandaşlarımız, şimdi 2022’ye bu kötü ve basiretsiz yönetimden, Saray sevdalılarından kurtulma yılı olarak bakıyor. 

Geride bırakılan yılda yaşanan tüm sıkıntılar kader değil, AKP iktidarının tercihiydi. Halkımız yeni yıla yeni bir iktidar umuduyla giriyor. CHP ve Millet ittifakı olarak bu umudu gerçeğe dönüştürmek için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.
Tüm mücadelemiz,  AKP iktidarlarıyla geçen ve her yılı kötü anılar ve tecrübelerle dolu dönemleri unutturacak, halkın iktidarını kurmak, milletimize huzuru, refahı ve mutluluğu yaşatmak için. 

Esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, kadınlarımızın ve gençlerimizin yarınlarından endişe etmeyeceği, dünya da demokrasisi, adaleti ve ekonomik kalkınmasıyla anılacak bir Türkiye inşa etme yolunda çok yol kat ettik. Halkımızın desteğiyle gelinen bu noktada, belki de 2022 Türkiye’nin saraylardan değil, yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisinden yönetilmeye başlayacağı yıl olacaktır.     

Bu duygu ve düşüncelerimle, 2022 yılının bize güç veren, bizimle birlikte yarınlardan ve bu ülkeden umudunu hiç kesmeyen tüm İzmirli hemşehrilerimize ve tüm halkımıza huzur, sağlık, adalet ve eşitlik getirecek bir yıl olmasını diliyor, İzmirli vatandaşlarımızın ve tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.