Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yavuz Ağıralioğlu: Partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim!

Yavuz Ağıralioğlu: Partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Başkanlık Divanı’nda yapılan değişiklikte kendisine yeniden görev verilmemesiyle ilgili “Partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim” dedi. Divan değişikliğini ‘şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir” diye nitelendiren Ağıralioğlu, “Ben kendisine görev tevdi edilince ‘iyi’ diyecek görevden alınınca ‘kötü’ diyecek kadar karakteri mizacı zayıf bir insan değilim. Makam ve mevkilerden güç alarak değil, kalbimden kuvvet alarak konuşuyorum. Konuşmaya devam edeceğim” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 06.04.2022 - 16:34

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM’de açıklama yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ağıralioğlu, şöyle konuştu:

"PARTİMDE İYİLİK ADINA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

"Dün bu partinin divan değişikliği kararı üzerinden kamuoyunda bir haftadır yapılan tartışmaların merkezinde bir divan değişikliğinin fevkinde acaba bir tarzı siyaset gözden mi çıkarılıyor endişesi vardır. Kamuoyunda ve millet nezdinde bu ilgi ve alakanın endişeye dönük olması partimize yöneltilmiş gözlerinde benim irademde tecelli etmeye gayret ettirdiğim sözlerinde etki alanını ihbar etmektedir. Milletimize namus sözüm şudur, ben bunca kamplaşmanın arasında bunca siyasi kompartımanlar arasında herkesin kendine üzülüp kendine sevindiği bu zeminde memleketimin ortak üzüntüsü olabilmenin iftiharıyla partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim.

“HEM MÜSAVAT DERVİŞOĞLU’NUN HEM DE İSMAİL TATLIOĞLU BEY’İN AÇIKLAMALARI BEN DAHİL ENDİŞELERİNİ VE KIRGINLIKLARINI TAMİR ETMEYE KAFİDİR”

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’nun konuya ilişkin yaptığı açıklamayı hatırlayan Ağıralioğlu, şöyle devam etti:

“Bence de kamuoyunca da bilinmesini isterim ki, bu açıklama şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir…Ben kendisine görev tevdi edilince ‘iyi’ diyecek görevden alınınca ‘kötü’ diyecek kadar karakteri mizacı zayıf bir insan değilim. Siyasi mücadelemizin merkezinde bugün milletten gördüğümüz teveccühünde merkezinde sen ben davalarının, makam mevki hesaplarının çok fevkinde memleket iddiası taşıma hassasiyetimizin, herkesi kucaklayabilecek olan sorumluluğu yatmaktadır.  Yavuz Ağıralioğlu’yum ben. Makam ve mevkilerden güç alarak değil, kalbimden kuvvet alarak konuşuyorum. Konuşmaya devam edeceğim. İyilik yolunda iyilerle memleketin selameti için mücadele edeceğiz.

Genel Başkanımızla bu konu dahil bu mevzu dahil her mevzuda konuşmaya, istişare etmeye devam edeceğiz. İsmail Tatlıoğlu parti grubumuz adına kırgınlıkları endişeleri ortadan kaldıracak bir açıklama yapmıştır. Parti grubunun partimizin yetkilisi olarak hem Grup Başkanvekilimiz Müsavat Dervişoğlu’nun hem de İsmail Tatlıoğlu Bey’in açıklamaları bu anlamda endişeleri olanların, kırgınlıkları olanların ben dahil endişelerini ve kırgınlıklarını tamir etmeye kafidir.” (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.