Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Başkan Duran'a ziyaret

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Başkan Duran'a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 07.06.2021 - 10:57

Başkan Duran tarafından belediye hizmet binası girişinde karşılanan Ağıralioğlu, Tire Belediyesi çalışanları ile de sohbet etti.

Tire'nin, İzmir’de İYİ Partili tek belediye olması nedeniyle kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Ağıralioğlu, "Sayın başkanın hizmetlerini yakınen takip ediyor, çalışmaları ile gurur duyuyoruz. Kendisinin Ankara temasları sırasında bir araya gelip Tire'ye gelmemiz konusunda davet almıştık. Bugün de davete icabet ettik" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nu Tire'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, "Sayın Ağıralioğlu, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte sahada halkımızın içinde yer alıp sonrasında halkımızın taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ifade eden yürekli bir siyasetçi. Böylesine önemli bir ismi ilçemizde ağırladık, kendisine nazik ziyareti ve güler yüzlü sohbeti için teşekkür ederim "dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.