Dolar 32,4268
%0.05
Euro 34,4659
%-0.08
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AK Partili Turan’ı isyan ettirdi

‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AK Partili Turan’ı isyan ettirdi

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversiteler için kullandığı, "Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Turan, "Hep beraber yeter artık demeliyiz" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 17.12.2020 - 20:27

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversiteler için kullandığı, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri. Gördüğüm var. İstisna değil” sözleri büyük tepki çekti. Kullanılan sözlere başsavcılıktan soruşturma, üniversiteden işlem başlatılırken, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da tepkisini dile getirdi.

“CAMİAYA ZARAR VERMİYOR MU'”

“Zaman zaman akademi vs camialardan gereksiz, sorunlu, milletimizi üzen çıkışlar yapanlar, en çok temsil ettiklerine inandıkları camiaya zarar vermiyor mu'” çıkışında bulunan Turan, “Toplumdan kopuk, insanımızın sinir uçlarıyla oynayan bu tarz özensiz dile önce mensup oldukları camia “Yeter Artık” demeli” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER YETER ARTIK DEMELİYİZ”

Turan, şöyle devam etti:

* Ayet-i Kerimedeki “Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle davet et” prensibi nerede kald? En hafif ifadeyle kabalıkta yarışanların kime ne faydası olu? Hikmetsiz sözün ne kıymeti va? Konu onu/bunu disipline vermekten çok öte bir durumdur. Hep beraber yeter artık demeliyiz!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.