Dolar 32,5688
%0.29
Euro 34,7538
%0.06
Altın 2.491,290
%0.27
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan'dan ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı

Tuncay Özkan'dan ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, CHP Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı yaptı. Özkan, “Gençler bu bayram aileleriyle hasret gidersin diye gençlik örgütümüzün başlattığı Askıda Bilet kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.04.2022 - 00:10

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Gençlik Kolları’nın üniversite öğrencilerinin yaşadıkları otobüs bileti sorununa yönelik başlattığı ‘Askıda Bilet’ kampanyası için yurttaşlara destek çağrısı yaptı. Özkan, sosyal medya hesabında, “Gençler bu bayram aileleriyle hasret gidersin diye gençlik örgütümüzün başlattığı Askıda Bilet kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz” notuyla bir video paylaştı. Özkan, videoda şunları söyledi:

“Sevgili yurttaşlarım, sizden çok önemli bir konuda yardım rica ediyorum; askıdagencbilet.com. Gençleri ailelerinin yanına bu bayramda gönderelim istiyoruz. Gençlik Kollarımızın başlattığı bu kampanyayla çocuklar aileleriyle buluşsun, otursunlar, söyleşsinler, hasretler dinsin istiyoruz. Kampanyamıza destek olmanız için askıdagencbilet.com; katkılarınızı bekliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.