Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tezcan'dan amirallerin gözaltına alınmasına tepki!

Tezcan'dan amirallerin gözaltına alınmasına tepki!

Möntrö Boğazlar Sözleşmesi’nin fesih iddiaları üzerine 104 emekli amiral kamuoyuna ortak bir bildiri yayınlamışlardı. Yayınlan bildiri üzerine iktidar kanadının tepkileriyle karşılaşan amiraller, sabaha karşı polisler tarafından gözaltına alındı. Emekli amirallerin gözaltına alınmasına muhalefet kanadı sert tepki gösterdi. CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da sosyal medya hesabından “Dün FETÖ’cüler orduda, Cem Gürdeniz hapisteydi. Bugün sarıklı cübbeli amiraller orduda, Cem Gürdeniz gözaltında” açıklamasıyla gözaltılara tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2021 - 10:49

EGEPOSTASI- Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin iptali iddiaları üzerine 104 emekli amiral önceki gün gece yarısı ortak bir bildiri yayımlamıştı. Yayımlanan bu bildiri, ülke gündemine otururken, 104 emekli amiral ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, imzacılardan 10'u gözaltına alındı. 4'ü ise ifadeye çağrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Beştepe’de yapılacak olan MYK toplantısını bugün saat 15.00’ de yapacağını açıkladı.

Gözaltına alınan amirallerle ilgili CHP’li isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP’li Bülent Tezcan, gözaltılarla ilgili “Dün FETÖ’cüler orduda, Cem Gürdeniz hapisteydi. Bugün sarıklı cübbeli amiraller orduda, Cem Gürdeniz gözaltında. Anlaşıldı ki, iktidar dün neredeyse bugün de orada. Vatanseverler dün de susmadı, bugün de susmayacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.