Dolar 32,5598
%0.14
Euro 34,8967
%0.67
Altın 2.433,330
%0.02
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer 3 yılını anlattı Kılıçdaroğlu değerlendirdi

Soyer 3 yılını anlattı Kılıçdaroğlu değerlendirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği 2019 yerel seçimlerinin ardından geçen 3 yıllık süresine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunum yaptı. Sunum çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Gayet güzel, belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. İzmir’e hizmet ediyorlar. Çok güzel hizmetler var” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.06.2022 - 22:09

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere bu akşam üstü İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki ilk programı ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile oldu.

Soyer, 2019 yerel seçimleriyle göreve gelmesinin ardından geçen 3 yıllık süreci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin yönetim kademesindeki üyelerinin de katıldığı “İktidara Giden Yolda İzmir’in Sosyal Demokrat Belediyecilik Çözümleri" başlıklı toplantı ile anlattı.

Toplantı sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplantı ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunurken çalışmaları beğendiğini belirtti. 

Kısa bir değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu, “Gayet güzel, belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. İzmir’e hizmet ediyorlar. Çok güzel hizmetler var” dedi. 

MASADA İKTİSAT KONGRESİ VE BUCA METROSU VAR

Öte yandan; Soyer’in Kılıçdaroğlu’nu 3 yıl boyunca İzmir’de yapılan yatırımlar hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdiği toplantıda dikkat çeken konular ise İzmir İktisat Kongresi’nin 100. Yılı’na ilişkin planlar ve Buca Metrosu olduğu öğrenildi.

Başkan Soyer’in “eski ihtişamlı dönemine kavuracağız” dediği İzmir İktisat Kongresi 100. Yılı programlarına ilişkin bilgilendirme yaptığı belirtildi.

Soyer’in ayrıca, temel atma töreni ve sonrasında yaşanan tartışmalarla İzmir’in en önemli konularından olan Buca Metrosu’nda gelinen noktaya ilişkin hukuki bilgilendirme yaptığı da ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.