Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyit Torun: Toplumun en önemli sorunlarını çözmek için...

Seyit Torun: Toplumun en önemli sorunlarını çözmek için...

CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Van’da düzenledikleri Belediye Başkanları Toplantısı’nın ardından, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, önümüzdeki 2 yılda da vatandaşı kandıran uçuk kaçık projeler için değil, toplumun en önemli sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edecektir” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2022 - 01:34

Seyit Torun, bu hafta sonu Van’da düzenledikleri Belediye Başkanları Toplantısı’nın ardından sosyal medya hesabında bugün bir mesaj yayınladı. Torun, mesajında şunları kaydetti:

“Genel Başkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanları Toplantımızda, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, parti örgütümüz ve belediye başkanlarımızla güç birliği içinde, Millet İttifakı ruhuna uygun olarak mücadele etmekteki kararlı duruşumuz tekrar vurgulandı. 

"BU TARİHİ MÜCADELEDE EN BÜYÜK DESTEĞİMİZ HALKIMIZDIR"

Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, önümüzdeki 2 yılda da vatandaşı kandıran uçuk kaçık projeler için değil, toplumun en önemli sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edecektir. Bu tarihi mücadelede en büyük desteğimiz halkımızdır. Bir kez daha ifade ediyoruz ki halkımız yanımızda oldukça, önümüze hangi engel çıkarsa çıksın, hangi baskı kurulursa kurulsun, hiçbir güç bizi bu yolumuzdan çeviremeyecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.