Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyit Torun'dan 'Kayalar' mesajı: Algı operasyonlarınız çökmeye mahkumdur!

Seyit Torun'dan 'Kayalar' mesajı: Algı operasyonlarınız çökmeye mahkumdur!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın belediyeye düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınıp, serbest bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Torun, “Günlerdir algı yaratmak için yürütülen bu soruşturma da diğerleri gibi çökmeye mahkumdur! Seçilmiş belediye başkanlarımıza yönelik masa başı operasyonlarını bu milletin vicdanı kaldırmaz.” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2022 - 11:44

EGEPOSTASI -  Menderes Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında 'rüşvet' iddiasıyla gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a partisi CHP’den destek mesajları gelmeye devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kayalar’ın seçilmiş bir belediye başkanı olduğuna vurgu yapan Torun’un mesajı şu şekilde:

“Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar, serbest kaldı! Günlerdir algı yaratmak için yürütülen bu soruşturma da diğerleri gibi çökmeye mahkumdur! Seçilmiş belediye başkanlarımıza yönelik masa başı operasyonlarını bu milletin vicdanı kaldırmaz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.