Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Savcı Sayan sahur görüntülerini CHP'yi eleştirerek savundu

Savcı Sayan sahur görüntülerini CHP'yi eleştirerek savundu

AK Parti'nin Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un paylaştığı sahur yemeği görüntüleri büyük tepki çekmişti.Tepkiler sonrası silinen sahur görüntülerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yapılan etkinlikte verilen kahvaltının faturasını paylaştı. CHP'yi eleştirerek sahur faturasını savunan Sayan, paylaştığı video ile yaptığı açıklamada "İmamoğlu'nun zamlarını gündemden düşürmek için bir kahvaltı maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorsunuz. Zorunuza gidebilir. İmamoğlu'nun zamlarını gündemden düşürmek için Ağrı'ya yüklenmeyin, Ağrı'nın huzurunu bozmayın" dedi. 

  • Ege Postası
  • 08.04.2022 - 12:57

AK Parti Gençlik Kolları'nın, Ağrı'da düzenlediği müzikli, şatafatlı sahur yemeği gündem yarattı. Geniş katılımlı etkinliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, MYK, MKYK üyeleri, AK Parti Ağrı İl Başkanı, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk da katıldı.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından Twitter'dan paylaşılan ve Ağrı Belediye Başkanı Sayan tarafından da retweet edilen sahur yemeği görüntüleri hem parti içinde hem de kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı. Görüntüler sosyal medyada da geniş yankı bulurken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Kamuoyunda tepkilere neden sahur görüntüleriyle ilgili Sayan yaptığı açıklamada CHP'ye yüklendi.

Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı fatura ile "Bu fatura mı yüksek, Kılıçdaroğlu’nun otel faturası mı ? Bu faturamı yüksek, İmamoğlu'nun balık faturası mı? Haydi vicdani yorum yapın.. Yoksa 30 liralık kahvaltıyı Ağrılı gençlere çok mu gördünüz.." ifadelerini kullandı. 

Bir video yayınlayarak gelen tepkilere yanıt veren Sayan, "Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP'nin Antalya'da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon"

Kürt gençlerine sadece cezaevini ve dağları layık görenler,gençlerin sahur programında birlikte kahvaltı yapıp kendi müzikleriyle eğlenmelerini çok görmüşler.. 21.000TL olan kahvaltı maliyeti KK’nın kaldığı otel odasının kaçta kaçına tekabül ediyor, vicdanınıza bırakıyorum."

İşte Savcı Sayan'ın o paylaşımı;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.