Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Salıcı'dan Hamza Dağ'a çağrı: Hazır iktidarınızdan eminsiniz, gelin erken seçim yapalım

Salıcı'dan Hamza Dağ'a çağrı: Hazır iktidarınızdan eminsiniz, gelin erken seçim yapalım

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katıldığı bir programda "Cumhur İttifakı olarak bugün itibarıyla 50'yi geçen bir durumumuz var. Allah'ın izniyle 2023 seçimlerde 2018'den daha fazla oy alacağız" çıkışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yanıt verdi. Salıcı erken seçim çağrısı yaparken, "Hazır iktidarınızdan eminsiniz, gelin erken seçim yapalım. Ülkenin önünü açalım..." dedi.

  • Ege Postası
  • 16.09.2021 - 11:50

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı'nın oy oranıyla ilgili "Cumhur İttifakı olarak bugün itibarıyla 50'yi geçen bir durumumuz var. Allah'ın izniyle 2023 seçimlerde 2018'den daha fazla oyla inşallah ipi göğüsleyen yine Cumhur İttifakı olacak" dedi.

Hamza Dağ'ın bu çıkışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yanıt verdi. Salıcı, "Hazır iktidarınızdan eminsiniz, gelin erken seçim yapalım. Ülkenin önünü açalım..." dedi.

Salıcı sosyal medyadan, "Sayın Dağ (@avhamzadag); vatandaşlar ekonomik buhran altında inim inim inliyor, işsizlikte rekor üstüne rekor kırılıyor, yargıya Akp'liler bile güvenmiyor. Kısacası ülkede hiçbir şey iyi gitmiyor. Hazır iktidarınızdan eminsiniz, gelin erken seçim yapalım. Ülkenin önünü açalım..." ifadelerlini kullanarak erken seçim yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.