Dolar 32,4339
%-0.16
Euro 34,7540
%-0.62
Altın 2.436,080
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu İzmir’e geliyor

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu İzmir’e geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 18 Haziran Cumartesi günü İzmir’e geliyor. İki gün İzmir’de bulunacak olan Karamollaoğlu, bir dizi etkinliğe katılacak.

  • Ege Postası
  • 14.06.2022 - 11:58

Yoğun bir çalışma programı olan Saadet Lideri Karamollaoğlu, ilk olarak Bayraklı Havuz Restoran’da gerçekleşecek olan kahvaltıda İzmirli muhtarlarla bir araya gelecek. Karamollaoğlu'nun kentteki ikinci durağı, İzmir Platformu Başkanlar Kurulu ile görüşeceği program olacak. Mövenpick Hotel’de düzenlenecek olan bu programın ardından ise akşam saatlerinde Alsancak Havagazı Fabrikası’na geçerek burada İzmirli iş insanları ve sivil toplum kuruluşu başkanları ile bir araya gelecek. 

19 Haziran Pazar günü ilk olarak partisinin Konak İlçe Kongresine katılacak olan Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda partililere seslenecek. Akşam ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’ın oğlu Muhammed Kamil Kılıç’ın Kaynaklar Vera Kır Bahçesi’nde gerçekleşecek düğün törenine iştirak ederek nikâh şahitliği yapacak. Karamollaoğlu, düğün töreninin ardından gece saatlerinde kentten ayrılacak. 

Toplumsal travma yaşanıyor

Temel Karamollaoğlu’nun İzmir programı hakkında bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, ülkenin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomik problemlerin aklıselim herkesin canını acıttığını belirterek, “Milletimizin gündeminin en önemli maddesi, hatta uzun süredir tek maddesi; artan hayat pahalılığı ve bunu çözme konusunda iktidarın verdiği zafiyet görüntüsüdür. Türkiye bu zaman zarfında madden ve manen onulmaz yaralar aldı. Ekonomik çöküntünün yanında ahlaki çöküntünün de yaşanması, toplumda ortaya çıkan cinnet halinin bir tezahürüdür. Yıkılan hayaller, kaybolan umutlar toplumda bir travmaya dönüşmüştür. Saadet Partisi olarak ülkemizi ve milletimizi, duyarsız ve kendi hayal âleminde yaşayan bir iktidarın yol açtığı bu ağır bedellerden, büyük yüklerden ve karamsar tablodan kurtarma azmindeyiz.” diye konuştu.

İlkeli duruşun temsilcisiyiz

Saadet Partisi olarak suni gündemlere itibar etmeden, kendi ilkeleri ile çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Erduran, “Ülkemizin problemlerini çözmeye ve insanımızın sıkıntılarını gidermeye odaklanıyoruz. Hiçbir zaman siyasi rant hesabı ile hareket edenlerden olmadık. Siyaset kurumunun ayrıştırma ve kutuplaştırma atmosferine esir edilmeye çalışıldığı bir ortamda, sorumluluk bilincimiz ile sosyal barıştan yana duruş sergiliyoruz. Milli Görüş çizgisi olarak her dönemde kucaklayıcı, birleştirici, toparlayıcı, herkesle bir araya gelebilen bir hareket olduk, bugün de olmaya devam ediyoruz. Dürüstlüğün ve ilkeli duruşun temsilcisi olarak da bu gayretimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.