Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partili kadınlardan Umut Ormanı kampanyası

Saadet Partili kadınlardan Umut Ormanı kampanyası

Saadet Partisi Kadın Kolları sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. “Necmettin Erbakan Umut Ormanı” adının verildiği yeşil alan kampanyası için ülke çapında etkinlik düzenlenecek.

  • Ege Postası
  • 04.11.2021 - 12:25

Sadece siyasi çalışmalar değil; sosyal, kültürel ve çevreye duyarlı faaliyetler de gerçekleştiren Saadet Partisi Kadın Kolları, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için Türkiye genelinde fidan kampanyası yürütecek. 'Bir fidan, bin vefa” ve “Umut elimizde yeşerecek” sloganıyla Umut Ormanı çalışması başlatan Saadet Partili kadınlar, halkı da bu kampanyaya ortak olmaya davet etti. 

Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklaması ile etkinlik hakkında bilgi veren Saadet Partisi Bornova Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Reyhan Çamlı, doğa üzerinde meydana gelen tahribatın gittikçe derinleştiğine dikkat çekerek, “Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, betona kurban edilen doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için umut umut büyüyen bir kampanya hazırladık. Dikeceğimiz her bir fidan, elimizdeki umuttur.” ifadelerini kullandı. Çamlı, “Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz diyen peygamberimizin izinde, hem emanete sahip çıkarak doğayı ve çevreyi korumak, hem de bizden sonraki nesillere bırakacağımız daha yaşanabilir Türkiye için canla başla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Basın açıklamasına, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı İrem Kıyak'ın yanı sıra partililer katıldı. İl Başkanı Erduran, kendisi ve ailesi adına fidan bağışında bulunarak kampanyayı başlattı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.