Dolar 32,6845
%0.65
Euro 34,9280
%0.56
Altın 2.512,070
%1.11
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roman STK yöneticileri CHP'ye geçti

Roman STK yöneticileri CHP'ye geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin Roman Milletvekili Özcan Purçu ile birlikte ziyaret eden Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Zonguldak'tan Roman Federasyon ve Dernek Başkanları; bulundukları partilerden istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçtiler. Rozetlerini CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Rozet takdim törenine CHP Genel Başkan Yardımcılarından Ahmet Akın, Muharrem Erkek, Yüksel Taşkın ve CHP YDK Üyesi Mustafa Serdar Soydan katıldı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2021 - 15:41

Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen STK yöneticilerine eşlik eden CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, farklı partilerden CHP’ye geçiş yapan Roman Federasyon ve Dernek Başkanlarımızı misafir ederek, kendilerine rozetlerini takdim etmiştir. Artık Türkiye’nin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı büyük bir ilgi mevcuttur.” açıklamasını yaptı.

“Millet İttifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak Roman vatandaşlarımız önceliklerimizden biridir. Roman vatandaşlarımızı her daim ilgiyle karşılayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Roman STK Başkanlarının partimize geçmelerinden dolayı çok memnun olmuşlardır. Roman vatandaşlarımızın kendileri için büyük önem taşıdığını ve her bölgeden Roman vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade etmişlerdir.” diyerek sözlerine devam etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak Roman vatandaşlarımızın sorunlarına talibiz. Roman vatandaşlarımız, bizim için her zaman birinci sınıf vatandaşlarımızdır. Romanların daha iyi koşullardaki sosyal yaşam standartlarına ulaşmaları için Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak, iktidarımızda gereken tüm çalışmaları yapacağız.” diyerek, CHP’nin Romanlara karşı tutumuna değinen Purçu, “Roman vatandaşlarımızdan Cumhuriyet Halk Partisi’ne hızlı geçişler var. İktidara az kaldı. Tüm heyecanımız ve coşkumuzla çalışmalarımıza devam edecek, Roman vatandaşlarımızla iktidarımıza hep beraber yürüyeceğiz!” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.