Dolar 32,5104
%-0.11
Euro 34,7859
%-0.23
Altın 2.423,890
%-0.26
Bist-100 9.742,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Resmi açıklama geldi; Deniz Yücel istifa ediyor

Resmi açıklama geldi; Deniz Yücel istifa ediyor

Bir süredir parti kulislerinde milletvekili aday adayı için istifa edeceği konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den istifasıyla ilgili resmi açıklama geldi. Buna göre Yücel, 26 Aralık Pazartesi günü il başkanlığında yapacağı basın açıklamasıyla görevini noktalayacak.

  • Ege Postası
  • 24.12.2022 - 20:11

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz haftalarda milletvekili aday adayı olmak isteyen il, ilçe başkanları ve yöneticiler için gönderdiği genelge sonrasında CHP İzmir’de ‘istifa’ hareketliliği devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ilk istifa eden isimler olurken, bir süredir kulislerde istifa edeceği konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay'ın 26 Aralık Pazartesi istifa edeceklerine ilişkin açıklama yapıldı.

CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü, Saat 12.00'de, İl Başkanlığında yapacağı basın açıklamasıyla, İl Başkanlığı görevinden ayrılacak ve CHP İzmir Milletvekilliği için Aday Adaylığını açıklayacaktır." denildi.

TÜRKBAY DA İSTİFA EDİYOR

Öte yandan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay'ın açıklaması ise şöyle;

"Değerli Yol Arkadaşlarım,

Uzun yıllardır her kademesinde görev yapmaktan onur duyduğum, son olarak da 3 yıldır yürüttüğüm CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı görevimle ilgili olarak; Genel Merkezimizin gönderdiği genelge gereği 26 Aralık 2022 pazartesi günü saat 15:00'da CHP Karabağlar İlçe Başkanlığında milletvekili adaylığı için yapacağım basın açıklaması yapacağım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.