Dolar 32,5818
%0.21
Euro 34,7982
%0.39
Altın 2.412,990
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Rabia'lı Zafer Yürüyüşü

'Rabia'lı Zafer Yürüyüşü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşünde AK Parti ve CHP birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kol kola çekilen fotoğrafta arka tarafta yer alan bir grup AK Partilinin ‘Rabia işareti’ yapması dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 09.09.2022 - 13:37

EGEPOSTASI- İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluşu ve Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlanmasının 100. Yıldönümü İzmir’de coşkuyla kutlanıyor.  Bu kapsamda 9 Eylül kutlamalarının bir geleneği olan Zafer yürüyüşü de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi. 

Yürüyüşe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 
Zaman zaman karşı karşıya gelen siyasi partilerin yöneticileri yürüyüşte kol kola girerek ‘9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun’ pankartının arkasında saf tutarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

Öte yandan yürüyüşte on binlerce İzmirli bando eşliğinde marşlar söylerken, kortejde yer alabn siyasi partinin bayrağı ya da onu simgeleyecek bir  işaretinin olmamasına rağmen AK Partililerin ‘Rabia işareti’ yapması dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.