Dolar 32,5818
%0.21
Euro 34,7982
%0.39
Altın 2.412,990
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Perinçek'ten İzmir milletvekili için suikast iddiası!

Perinçek'ten İzmir milletvekili için suikast iddiası!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da katıldığı yayında kendisine suikast düzenlediğini iddia ettiği ismi açıkladı. Perinçek'in açıkladığı kişi İYİ Parti Milletvekili Müsavat Dervişoğlu oldu. Dervişoğlu kendisine yöneltilen iddialara cevap verdi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2021 - 09:07

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,  Abdullah Çatlı'nın ölüm sebebinin trafik kazası olmadığını, Çatlı'ya suikast düzenlendiğini açıklayarak, kendisine de bir suikast girişiminde bulunulduğunu söylemiş, ''Bana suikast düzenleyen kişi İyi Parti milletvekili'' demişti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da katıldığı canlı yayında kendisine suikast girişiminde bulunan ismi açıkladı. Perinçek'in açıkladığı kişi İYİ Parti Milletvekili Musavat Dervişoğlu oldu.

Doğu Perinçek, suikasti düzenleyecek kişinin İYİ Parti İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu'nu iddia ederek "Musavat Dervişoğlu. 2006 yılı sonunda Muzaffer Tekin komutanımız Özel Harekat Daire Başkanı İbrahim Şahin'le birlikte geldi. Biliyor musunuz size suikast hazırlayan kimdir dedi. İsmen bilmiyoruz dedim. O kağıda el yazısıyla yazdı. 21 Mart 2008'de tutuklandığımızda evdeki aramada o kağıdı da buluyorlar. O kağıt Ergenekon dosyasına girdi" dedi.

Sözlerini sürdüren Perinçek, Akşener'e seslenerek şunları söyledi:

"İYİ Parti bir operasyon partisi. Şu anda da Türkiye'ye düzenlenen operasyonun parçası. Meral Akşener, devletin İçişleri Bakanı iken Türk Silahlı Kuvvetleri'ni dinledi. Akşener'e sesleniyorum. Kim adına dinliyorsun? İstihbaratın başına FETÖ mensuplarını getiriyor. Meral Akşener'in de geçmişinde bu FETÖ bağlantısı var. Musavat Dervişoğlu'nun benimle alıp verdiği yok. Benim hayatım CIA'nın ve Mossad'ın işkenceleriyle geçti, onların hedefindeydim. Dervişoğlu'na da bir takım görevler verilir."

DERVİŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Dervişoğlu kendisine yöneltilen iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada Perinçek'i ciddiye almadığını söylerek cevap vermeyeceğini dile getirdi.

Dervişoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Demek ki “Fabrikatöre” yeni bir görev vermişler. Bu durumda onu fabrika ayarlarına döndürmek bize düşer. Kendisini çok fazla ciddiye alacağımı düşünüyorsa yanılıyor. Benden alacağı cevap sadece ederi kadar olacak. :))

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.