Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7493
%0.08
Altın 2.492,200
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öztrak'tan 'Gürsel Tekin' açıklaması: Kendi kişisel görüşüdür

Öztrak'tan 'Gürsel Tekin' açıklaması: Kendi kişisel görüşüdür

CHP'li Gürsel Tekin'in, "HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" ifadelerini değerlendiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "CHP’nin görüşlerini, CHP’nin Genel Başkanı, CHP’nin sözcüsü ve CHP’nin Grup Başkanvekilleri açıklar. Milletvekillerinin açıkladığı görüşler, kendi kişisel görüşleridir. Bu kadar tartışılmasını anlamak mümkün değil"

  • Ege Postası
  • 07.09.2022 - 14:59

Katıldığı televizyon programında "HDP'lilere bakanlık verilebilir" ifadeleri tartışma konusu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in sözlerini değerlendiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "CHP’nin görüşlerini, CHP’nin Genel Başkanı, CHP’nin sözcüsü ve CHP’nin Grup Başkanvekilleri açıklar. Milletvekillerinin açıkladığı görüşler, kendi kişisel görüşleridir. Bu kadar tartışılmasını anlamak mümkün değil" dedi.

'AÇIKLAMALARI KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞLERİDİR'

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, dün akşam KRT TV'de Oğuz Demir'in sunduğu "Anlamak İçin" programına katıldı. Öztrak, yayın sırasında kendisine yöneltilen bir soruya şu yanıtı verdi: 

"Hiç tartışmaya gerek yok. Son derece açık. CHP’nin görüşlerini, CHP’nin Genel Başkanı, CHP’nin sözcüsü ve CHP’nin Grup Başkanvekilleri açıklar. Hele hele böylesine önemli bir konuda milletvekillerinin açıkladığı görüşler, kendi kişisel görüşleridir. CHP’nin böyle bir görüşü yoktur. Zaten bu işin nasıl olacağı konusunda Genel Başkanımız geçen gün yapmış olduğu bir televizyon programında açıklamıştır. Buna altılı masa karar verecektir. Altılı masada kimler vardır, son derece açık. Dolayısıyla bu meselenin bu kadar tartışılmasını anlamak mümkün değil."

Öztrak, bu açıklamasının görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşarak, "CHP’nin görüşlerini CHP Genel Başkanı, CHP Sözcüsü, CHP Grup Başkanvekilleri ve partimizin yetkili kurulları açıklar. Nokta" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.