Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgür Özel'den Bakan Soylu'ya; Hesap vereceksin

Özgür Özel'den Bakan Soylu'ya; Hesap vereceksin

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki paylaşımına, “Genel Başkanımıza hadsiz ifadelerle saldıran zat, iftira ve yalanlarla dolu bir twit atmış. Dün tükürdüğün yüzü öpen, dün küfrettiğine methiyeler düzen yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın. İlk seçimde o koltuktan ineceksin! Hesap vereceksin” diye cevap verdi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2022 - 22:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında, ülkeye giren kara para ile uyuşturucu mafyası arasında bağlantı olduğu söylemini yineledikten sonra, “Bizim fotoroman nerede? Yahu bir insanın gram kadar onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder. Böyle insanlar ülkeye en büyük zararı veriyorlar. Hamisi kim, sarayda oturan zat. Ne için? El ele verip bu işleri çeviriyorlar. Ben bilmez miyim? Onların ruhunu bilirim ben” diye konuştu.

SOYLU’YA YANIT GRUP BAŞKANVEKİLİNDEN GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun bu ifadesinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Twitter hesabından, “Onursuz olan Kılıçdaroğlu’dur” paylaşımı yaptı. Soylu’ya yanıt ise Grup Başkanvekili düzeyinde geldi. Bu hafta nöbetçi olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bakan Süleyman Soylu’ya yönelik olarak bu akşam şu paylaşımı yaptı:

“İLK SEÇİMDE O KOLTUKTAN İNECEKSİN! HESAP VERECEKSİN”

“Genel Başkanımıza hadsiz ifadelerle saldıran zat, iftira ve yalanlarla dolu bir twit atmış. Dün tükürdüğün yüzü öpen, dün küfrettiğine methiyeler düzen yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın. İlk seçimde o koltuktan ineceksin! Hesap vereceksin.”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.