Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmanağaoğlu'ndan depremzedelere: Sizlerin derdi bizim derdimizdir

Osmanağaoğlu'ndan depremzedelere: Sizlerin derdi bizim derdimizdir

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; kendisini ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) temsilcilerine “Sizlerin derdi bizim derdimizdir. Sorunlarınızın çözümünün yakın takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 05.04.2022 - 17:07

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nu ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar Özkan ve beraberindeki heyet Osmanağaoğlu’na çözüm bekleyen sorunların yer aldığı dosyayı takdim etti.

Kendisinin de Bayraklı’da ikamet ettiğini hatırlatan ve depremi bütün şiddetiyle hissettiğini ifade eden Osmanağaoğlu “Böyle bir felaketin tekrar yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Ancak gerçekler ortada. Deprem gerçeğiyle yüzleşmek ve bu gerçeğe hazır olmak için gerekli çalışmaları hızla yapmak kaçınılmaz bir ihtiyaç.” dedi.

Depremin hemen ardından Devletin bütün imkanlarıyla İzmir’in yanında olduğunu, Türk milletinin kalbinin İzmir diyerek attığını hatırlatan Osmanağaoğlu; “Var olan sorunlarınızın çözümü için “sizden birisi” olarak elimden geleni yapacağım. İnşallah bir sonraki görüşmemiz bu çalışmalarımızın meyvesini almış bir şekilde olacaktır. İzmir’i ilgilendiren, İzmirliyi ilgilendiren her konuda hemşerilerimizin yanında onlarla birlikteyim. Siz hemşerilerimizin derdi bizim derdimizdir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.