Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Osmanağaoğlu'ndan '6'lı masa' eleştirisi

Osmanağaoğlu'ndan '6'lı masa' eleştirisi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anadolu programları kapsamında bulunduğu Iğdır’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine vurgu yaparak “ Her nerede olursa olsun, ihanete saplanan okun çıktığı yay Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi rüştünü ispat etmiştir.” dedi. Öte yandan hedefine '6'lı masa'yı da koyan Osmanağaoğlu, "Daha Cumhurbaşkanı adaylarını belirleme becerisinden uzak olan 6+1’lik yuvarlak masanın tek görevi; milli hassasiyetlerle atılan adımları itibarsızlaştırmak, yerli imkanlarla milletimizin hizmetine sunulan olanakları görmezden gelmektir." diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 22.08.2022 - 14:46

Iğdır’ın Melekli Beldesinde Alparslan Türkeş Caddesinin açılışını gerçekleştiren MHP Heyeti ardından çok sayıda vatandaşın, STK temsilcilerinin ve Muhtarların da katıldığı programa katıldı. Burada konuşan Tamer Osmanağaoğlu; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli; cumhuriyet tarihimizin en önemli yönetim reformunun mimarı olmuş,  ortaya çıkan gelişmelere cevap verebilen dinamik bir sisteme kavuşulmasını sağlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Türkiye Cumhuriyeti Devletine kazandırmıştır. Merkezine sadece millet egemenliğini koyan bu sistem, Cumhur İttifakının gelecek nesillere en büyük armağanıdır.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin devletin istikrar ve dengesinin yegane güvencesi olduğunu söyleyen Osmanağaoğlu şunları söyledi:  “Libya’daki varlığımızın sebebi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Suriye’de ihanete saplanan okun çıktığı yay Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemidir. Irak’ta, Doğu Akdeniz’de, Ege’de, Balkanlar’da, Karadeniz’in Kuzeyinde ve dahi Karabağ’da ki duruşun sebebi bu sistemdir. 2023, 2053, 2071 vizyonunda bahsedilmesine olanak sağlayan aklın membaı bu bu sistemdir. 

6+1’LİK YUVARLAK MASANIN BEYNİ KANDİL’DE, GÜVENCESİ İSE PENSİLVANYA’DADIR 

Cumhur İttifakı; bölgemizde Türk Devletinin stratejik üstünlüğünü kanıtlamış, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi rüştünü ispat etmiştir. Daha Cumhurbaşkanı adaylarını belirleme becerisinden uzak olan 6+1’lik yuvarlak masanın tek görevi; milli hassasiyetlerle atılan adımları itibarsızlaştırmak, yerli imkanlarla milletimizin hizmetine sunulan olanakları görmezden gelmektir. PKK’nın siyasi şubesi HDP’nin hamiliğine soyunan CHP zilletin lokomotifidir.  PKK’lıların oylarıyla Meclis sıralarında oturan İP zillet treninin vagonudur. Eskimiş, tükenmiş, rezil olmuş, geleceğini geçmişte kendisine tevdi edilen makamlardan aldığı itibarda arayan, kuyu kazma derdiyle yanıp tutuşan Davutoğlu zillet ittifakının bastonudur. Siyasetini FETÖ’cülere itibarlarını kazandırmak üzerine kurmuş Babacan bunların kuyruğudur. 6+1’lik yuvarlak masanın beyni Kandil’de, güvencesi ise Pensilvanya’dadır. FETÖ’cüler gözü bu masada, PKK’lıların kulağı bu masadakilerde, ABD’li ve AB’li Büyükelçilerin eli omuzlarındadır.”

Adayımız belli kararımız nettir. İnşallah 2023’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecektir. Bu yüzden çağrımız belirli bir zümreye değil bütün Türk milletinedir. Bu yüzden çağrımız şahsi ikbal arayanlara değil, “Önce Ülkem ve Milletim” diyen herkesedir. Çağrımız geleceğin büyük Türkiye’sinin mimarı olmaya ben de varım diyenleredir. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla uzun süredir devam eden Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma temalı programlar yurt genelinde devam ediyor. Bu programlar kapsamında Iğdır’ın Tuzluca, Aralık, Merkez ve Karakoyunlu İlçelerinde gerçekleştirilen programlara MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte MHP MDK Üyesi Taner Gökçek, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ ve MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.