Dolar 32,5819
%0.29
Euro 35,0455
%0.21
Altın 2.459,070
%0.94
Bist-100 9.799,00
%0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onur Sivaslı'dan 10 Kasım mesajı

Onur Sivaslı'dan 10 Kasım mesajı

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • Ege Postası
  • 09.11.2021 - 22:21

Yayınladığı mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz liderliğine işaret eden İl Başkanı Onur Sivaslı, “ Ebediyete intikalinin 83'üncü sene-i devriyesinde Cumhuriyetimizin kurucusu, tüm dünya devletlerinin takdir ve hayranlığına mazhar olan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Sivaslı mesajında, şunları kaydetti: “Atatürk'ün en büyük zaferi yenilmiş bir imparatorluktan çağdaş bir devlet kurmasıdır. İlke ve devrimleriyle Cumhuriyet’imizin kurucusu, ulu önder, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün gönüllerdeki eşsiz yeri hiçbir zaman değişmeyecek, ona duyulan sevgi, saygı ve özlem hiç eksilmeyecektir.  Atatürk, Türkiye’nin kalbidir ve bu ülke var olduğu müddetçe o kalp atmaya devam edecektir. Bizler, tarihin her evresinde cennet vatanımızı parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında birlik olmayı başarmış cesur bir milletin mirasçıları olarak Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet’in kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesini sağlamak için çalışmaktayız. Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Bu yolda ulu önder, başarıları ve zaferleriyle 83 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ne ışık tutmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vefatının 83. Sene-i devriyesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran, minnet, rahmet ve özlemle anıyorum. Ruhu Şad Olsun!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.