Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğuz Kaan Salıcı'dan Bakan Soylu'ya; Telaşa kapıldın!

Oğuz Kaan Salıcı'dan Bakan Soylu'ya; Telaşa kapıldın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz” açıklamasıyla ilgili “Peki uyuşturucu bu kadar yaygınlaşana kadar neredeydin Süleyman? Kara paradan, uyuşturucudan ve çetelerden bahsettiğimizden beri telaşa kapıldın. Hepinizden kurtulacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.11.2022 - 17:24

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün yaptığı açıklamada “Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi. Salıcı, “’Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz’ dedi. Peki uyuşturucu bu kadar yaygınlaşana kadar neredeydin Süleyman? Kara paradan, uyuşturucudan ve çetelerden bahsettiğimizden beri telaşa kapıldın. Hepinizden kurtulacağız” paylaşımını yaptı.

KILIÇDAROĞLU, “KARTELLERE SESLENİYORUM; ŞEHİRLERİMİZİ TERK EDİN, SİZİ YOK EDECEĞİZ” DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabı üzerinden kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in İstanbul Sarıyer’de gözaltına alınması ve kaldığı villanın bahçesinde ceset aranmasına ilişkin “Kara para, sahibini getirir dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi. Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur” açıklamasını yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.